Urážejí Kvitovou: Heká? Štěká? Piští? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Urážejí Kvitovou: Heká? Štěká? Piští?

Hlasitý vítězný křik Kvitové irituje některá světová média...
Hlasitý vítězný křik Kvitové irituje některá světová média... (Aha! – Martin Hykl, Česká sportovní – Pavel Lebeda, ČTK/AP, ara)

Je to pták, nebo pes? Zahraniční média se přou v přirovnáních na vítězný jekot Petry Kvitové po úspěšných výměnách.

„Jak se dá její skřek popsat? Je to pták, štěkání, nebo kombinace obojího?“ táže se americký web ESPN a vzápětí si odpovídá: „Tak jako tak, jisté je, že je to hlasité – dokonce hlasitější než nechvalně známé výkřiky Azarenkové...“

Tak to přehnali! Kvitová a pes? Vždyť během výměn zarytě mlčí, žádné hekání, ani necekne. Zařve si jen tehdy, pokud zahraje vítězný míč. Soupeřku tím nemůže rušit, není to nefér jako šílené zvuky »sibiřské sirény« Šarapovové během výměn.

„Jenže tohle její nepříjemné vyštěknutí je skoro tak otravné jako supění Azarenkové při každém úderu,“ přidává britský Daily Mail. Tohle si česká sympaťačka nezasloužila, balvani...

Opravdu jim to tak vadí? Možná jen Američané s Brity závidí Česku, že má tenisovou šampionku...



Autor:  ČTK,as

Přečtěte si
oldedek
2. 11. 2011 • 10:01

Ó, jak mi je ten jekot Kvitové příjemný, někdy když nějakou akci né úplně dobře vidím, tak mne dokonce uklidňuje ... Přeji ji v jejím životě jenom všechno pěkné !!!

bobou
2. 11. 2011 • 06:53

si občas zakřičí je přece úplně normální. A že to ti blbečkové ze západu napadají mne vůbec nepřekvapuje. Ale co mě vadí mnohem více je to, že pořád dokola po každém vyhraném zápase uvádějí Petřiny příjmy! Buď ať je uvádějí automaticky u každého sportovce, nebo ať s tím dají pokoj. Samozřejmě, že si Petra vydělala slušný balík. Ale ona je má na rozdíl od např. našich "čutálistů" zasloužené a vydřené. Stejně jako Martina Sáblíková a jiní médii opomíjení sportovci, kteří ve sportu něco dokázali a ještě určitě mnoho dokáží. Proto jim přeji hlavně zdraví a další cenná vítězství.

proxima
2. 11. 2011 • 06:17

Po takovým výkonu má právo i na vytí. Moc to Petře přeju, bylo to vydřený. Vždyť je to světová dvojka !!! Petro, klidně štěkej.

conjar
1. 11. 2011 • 22:11

A co Ty dvě ***a..tý segry černý? Klisny jedny!Celulitýdový!Vopicový!Namachrovaný!A ty neřvaly?Tam už stačilo,když kamera zabrala fotra.To jsem si myslel že mne kanál přeskakuje na progr. Nat.Geografic o horských gor..ách.Prostě Ty zkur...ý zápaďáky se.e,že zas někdo z malé vísky za železnou oponou může být dobrej a natírá to VŠEM!Oni totiž pěkně věděj co si k nám mohou dovolit!Žumpu Evropy už z nás (díky našim zabijákům ve vládě)udělali dávno.Mimochodem od Putina řvou všechny !A příšerně!Nashle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.