Britney Spears: Vyvalila na Londýn špeky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Britney Spears: Vyvalila na Londýn špeky!

Špekaté bříško nešlo přehlédnout.
Špekaté bříško nešlo přehlédnout. (profimedia.cz)

Zpěvačka Britney Spears má za sebou první koncert z britského turné v Londýně. A jako mnoho věcí poslední dobou, i tohle skončilo fiaskem. Britney buď neví, že už jí není 20, nebo by měla rychle propustit svého stylistu.

Devětadvacetiletá zpěvačka se opět pokouší po peripetiích se závislostí na drogách a alkoholu o hvězdný comeback na popovou scénu. Zatím je to ale jeden velký trapas.

Na prvním koncertu z jejího britského turné nazvané Femme Fatale v jednom z kostýmků odhalila téměř všechno. Bohužel, tento pohled oku návštěvníků koncertu nemohl lahodit ani z dálky. V podprsence zdobené kameny a krátkých džínových šortkách vyniklo její přetékající tučné břicho a oplácané nohy.

Britney snad dojde, že pokud chce zpět na výsluní, musí radikálně změnit svůj přístup a možná i stylistu. Držíme jí palce.



Přečtěte si
baronessa
29. 10. 2011 • 09:51

To jen pošetilí novináři vytvářejí iluzi, že žena není žádoucí, dokud jí nejdou spočítat žebra. Zpěvačka by měla především zpívat a až pak, pokud to zvládne, cvičit na jevišti spartakiádu. Jo, a kdyby nebyla ta pitomá móda, že každá zpěvačka musí být nutně skoro nahá, nebylo by o čem psát. Vlastně lituju, že doby vkusného oblékání jsou pryč a musíme se dívat na tržnicové modely á la Perlovka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.