Jan Kraus u Banášové: Celonárodní trapas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Kraus u Banášové: Celonárodní trapas!

Jan Kraus se tentokrát pěkně ztrapnil.
Jan Kraus se tentokrát pěkně ztrapnil. (Aha! – Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, TV Prima, ara)

Moderátor Jan Kraus zavítal do slovenské talk show své kolegyně Adely Banášové a byl z toho trapas pro celý český národ. Na svých krajanech, díky jejichž přízni se stal slavným, nenechal nit suchou!

Jan Kraus rád kritizuje a rýpe. Tentokrát se ale z jeho vtipných připomínek stal pořádný trapas. Když přišla řeč během jeho hostování v show Adely Banášové na Čechy, spustil lavinu hrozných přívlastků.

„Češi jsou krutí pragmatičtí finančníci, kteří jsou celkem bezcitní, když na to přijde,“ řekl bez mrknutí oka. „I ten náš český laskavý humor je jeden velký podvod. Je to jen pokus zakrýt určitou cynickou strohost, kterou Češi mají,“ pokračoval a zřejmě si ani neuvědomil, že i on je Čech a humor je to, co ho u jeho krajanů vyneslo na výsluní.

Bylo to moc i na ostřílenou moderátorku Adelu Banášovou, která se zmohla jen na nevěřícné kroucení hlavou. Takovou smršť pomluv na rodnou zem ještě asi nikdy neslyšela.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.