Mladý milenec Gábiny Osvaldové: Napadl fotografa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mladý milenec Gábiny Osvaldové: Napadl fotografa!

V minulosti Mirčicovi nedělalo potíže nechat se s Osvaldovou vyfotit.
V minulosti Mirčicovi nedělalo potíže nechat se s Osvaldovou vyfotit. (Aha! – M. Pátek, A. Malachovský)

O tom, že je textařka Gábina Osvaldová (58) živel a nebere si servítky, není pochyb. Svou živelnost a nespoutanost nyní ale předvedl i její dlouholetý milenec Mirek Mirčic (37) přezdívaný Bulhar.

Ten totiž na pátečním koncertě kapely Nightwork, v níž hraje Osvaldové syn František Soukup (27) a o jejichž videoklipy se právě Mirčic stará, napadl fotografa!

Ačkoliv je temperamentní Bulhar oficiálním milencem Osvaldové drahnou řádku let a pózovali spolu pro fotografy už mnohokrát, Mirčic si asi stále na zájem médií nezvykl a v návalu vzteku a agrese v pátek fotografa dokonce napadl.

„Chtěl jsem ho jen s paní Osvaldovou vyfotit tak jako v minulých letech už několikrát. Jenomže tento pátek asi neměl svůj den a rozlítilo ho to natolik, že ke mně přiskočil a začal do mě surově strkat, že se fotit nechce,“ popsal celý incident náš fotograf.

Po něm se Mirčic s Osvaldovou ukryli v davu lidí, kde byli mimo veškeré dění.



Přečtěte si
oldedek
27. 10. 2011 • 12:14

Není lepší říct této zpuchřelé paní jednou denně falešné "jsi krásná jak štěstí..." a dostat teplou stravu, pití co hrdlo ráčí, dostávat žigolovskou gáži místo "bulhaření" v dolech .... Viď Bulhare ?!?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.