Kdo se ženil? Zdeněk Pohlreich nebo Charlie Chaplin?! Kuchtíku, drž se radši vařečky! Oblékat se neumíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdo se ženil? Zdeněk Pohlreich nebo Charlie Chaplin?! Kuchtíku, drž se radši vařečky! Oblékat se neumíš!

Zdeněk Pohlreich připomíná komika Charlieho Chaplina.
Zdeněk Pohlreich připomíná komika Charlieho Chaplina. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát.)

Kolem hrnců a pánviček je král, svérázným slovníkem rád všechny poučuje a ukazuje jim cestu k úspěchu. Ale nechá si Zdeněk Pohlreich taky někdy poradit sám?

Minimálně jeho otřesný svatební ohoz naznačuje, že by to aspoň v oblasti oblékání nebylo od věci... Vždyť v nepadnoucím obleku vypadal jako Charlie Chaplin nebo nějaký šotek z poddhůří! Kuchtíku, když už odložíš vařečku, svěř svou image do ruky odborníků!

Očima stylisty Mika Zachevara

„Je milé, že se novomanželé rozhodli svůj svazek zpečetit a krásná výzdoba v jídelním sále potvrzuje, že pan Polhreich má v oblasti gastronomie stále co říct. Škoda je, že se stejně pevnou rukou novomanželé nevybírali i svatební oděv.

Při pohledu na Polhreichovi musím vyzdvihnout hlavně jejich smysl pro humor. Nevěstaselka v černých polobotkách a ženichtrpaslík, to se přeci jen nevidí každý den!

Vzhledem k nepadnoucím velikostem kostýmů předpokládám, že manželé zvolili k výběru šatů nějakou ze zdejších půjčoven divadelních kostýmů. Bohužel i selská móda má svá pravidla. Může být i vkusná, nicméně je třeba trochu investovat a půjčit si oděv v nějaké lepší kostymérně.

Volba obuvi manželům zřejmě zajistila pohodlný, leč nepříliš vkusný první krok do stavu manželského. Nevěsta i ženich nejsou tak staří, aby se museli i ve svůj velký den uchylovat k pohodlné zdravotní obuvi...

A nevěstin účes? U nás se pracovně říká »vstala a šla«. Co se dá dělat... Druhá svatba se panu Pohlreichovi nepovedla, ale doufejme, že jen kvůli tomu se nepožene do třetí.“



Přečtěte si
domino22
18. 10. 2011 • 12:05

Umí asi vařit. To je všechno. Proč nám ho pořád podsouváte ? Je to hulvát a obyčejný kuchař...............

majojo
18. 10. 2011 • 12:00

Držte se raději něčeho jiného než bulvárního pisálkovství. Komu říkáte kuchtíku? Pan Pohlreich toho dosáhl ve svém oboru daleko víc, než vy do důchodu. A mimochodem, připojte fotky z vlastní svatby.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.