Bartošové zakázali Artura! Synovi zrušila oslavu a dostala trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošové zakázali Artura! Synovi zrušila oslavu a dostala trest!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se vykašlala na oslavu patnáctých narozenin syna Artura! Původně slibovala, že vezme Artíka na večeři, ten ale na mámu čekal marně...

To byla poslední kapka pro Arturova otce Ladislava Štaidla. Odteď bude muset Iveta dodržovat striktní řád – syna uvidí jen tři dny za čtrnáct dní!

Každý den naříká a vylévá si na sociální síti své srdce, jak moc jí syn chybí. A když měla konečně příležitost ho vidět – zrušila večeři. Ještě k tomu narozeninovou!

Bartošová si zřejmě ani neuvědomuje, jak dokáže svým neohleduplným jednáním ranit city dospívajícího chlapce. „Ona si nemůže dělat, co chce. I proto jsme chtěli, aby soud přesně určil ten styk a byl v tom určitý řád. Ta oslava už i tak byla nad rámec styku,“ řekl deníku Aha! Štaidlův advokát Josef Lžičař, který také popsal, kdy má vlastně Bartošová právo vídat syna.

„Samozřejmě je to upravené, jsou to tři dny každých čtrnáct dnů. Je to od pátku do neděle a pak Vánoce, Velikonoce, prázdniny. Není ale možné, aby si ona říkala, že teď se jí to hodí a teď zase ne!“ dodává Lžičař, který se opět utvrdil v tom, že není možné s labilní zpěvačkou uzavřít dohodu!

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Odteď se tak Iveta bude muset přizpůsobit řádu a kvůli své nespolehlivosti jí Štaidl přestane vycházet vstříc. Jediný, komu to totiž ubližuje, je Artur.

I přesto Iveta včera doufala, že Artur za ní po škole přijde, aby oslavu »nějak dohnali«. „Těším se na Arťu, měl by za mnou přijít, je to moje sluníčko, které mi vždy rozzáří oči,“ rozplývala se včera dopoledne zpěvačka na Facebooku. Rovnou ze školy ale Artur rozhodně nikam neutíkal, raději trávil čas s kamarády...



Přečtěte si
skrina
14. 10. 2011 • 20:51

a jistě má taky vlhčí kundičku, viď ty prase z kolbenky, který si jen říká bohatý podnikatel

hrneczuhrinevsi
14. 10. 2011 • 11:43

ty ale budeš stejný primitívek jak Novák

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.