Tenistka Serena Williamsová opět napadla rozhodčí! Dostala jen pokutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tenistka Serena Williamsová opět napadla rozhodčí! Dostala jen pokutu!

Serena Williamsová při svém dalším návalu vzteku. Jaký bude trest?
Serena Williamsová při svém dalším návalu vzteku. Jaký bude trest? (EPA, ČTK,AP, ara)

Zase nezkrotila emoce! Americká tenisová hvězda Serena Williamsová (29) předvedla ve fi nále US Open (vyhrála Australanka Stosurová) další ze svých nervových zkratů a znovu vynadala rozhodčí. Za to jí hrozila pokuta 1,5 milionu korun a zákaz startu v příštím ročníku! Nakonec na ni byl hlavní rozhodčí Brian Earley hodný a napařil jí jen pokutu 2000 dolarů (cca 35 000 Kč).

Byla v dvouleté podmínce, předloni v New Yorku vyhrožovala lajnové rozhodčí, že jí narve tenisák do krku a zabije! Vyfasovala pokutu 1,5 mil. Kč a varování: pokud v příštích dvou letech ztropíš na grandslamu podobný skandál, zaplatíš jednou tolik a nezahraješ si příští US Open!

Poslední den před vypršením »podmínky« to nevydržela a řecké umpirové rozhodčí Asderakiové dala co proto. „Jsi úplně mimo! Všechny nenávidíš!“ soptila a výhružně přidala: „A nedívej se na mě!“

Co ji rozčílilo? Při vítězné ráně se povzbudila hlasitým výkřikem »Come on!« ve chvíli, kdy byl míček ještě ve hře. Stosurová sice neměla šanci jej vrátit, ale pravidla hovoří jasně – Serena musela být potrestána ztrátou fiftýnu. „Nebyla jsi to náhodou předloni taky ty?!“ nadávala Williamsová sudí.

„Chování Williamsové, ačkoli hanlivé, nedosáhlo hranice velké urážky podle grandslamových pravidel,“ vysvětlil Earley mírný rozsudek...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.