Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Za propuštění nabízel milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Za propuštění nabízel milion!

Jaroslav Barták
Jaroslav Barták (Aha! – Daniel Černovský)

Milionovou kauci nabízel doktor »čuně« Jaroslav Barták (53), jen aby nemusel do vazby. Domníval se totiž, že se z cely vykoupí tak, jako se to často daří bohatým lidem třeba v USA. Jenže narazil. V Česku kauci soud nepřijme, pokud hrozí, že by mohl obviněný pokračovat v trestné činnosti.

Doktor Jaroslav Barták (53), který se rád ohání svými známostmi, skutečně nabídl, že složí záruku milion Kč. „Soud ji neakceptoval,“ uvedla státní zástupkyně pro Prahu 4 Blanka Valsamisová.

Soudkyně se obávala nejen toho, že by Barták mohl uprchnout, ale i ovlivňovat svědky a pokračovat v trestné činnosti. Bartákovi jistě neprospělo, že se o svých obětech vyjadřoval do médií vulgárně.

Jednu asistentku nazýval v narážce na rozměry jejích intimních partií »tunel Blanka«, o další dívce tvrdil, že je závislá na drogách.



Přečtěte si
vesnicankavemeste
8. 9. 2011 • 17:26

a kazdy den.At i on pozna nasili na svem tele. A za odmenu jim bude i prat spodure i ponozky. Spravedlnost musi existovat. Jestli ne,tak Buh je mrtev.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.