Tajemství zpěvačky Adele: Před vystoupením zvrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství zpěvačky Adele: Před vystoupením zvrací!

Adele není typickým produktem hudebního showbyznysu
Adele není typickým produktem hudebního showbyznysu (Profimedia.cz)

Kdekdo si láme hlavu nad tím, co je tajemstvím hlasu zpěvačky Adele (23). Je to prosté – před koncertem se musí pořádně vyzvracet a zpívání pak jde samo!

Adele se obává, že by s plným žaludkem na pódiu selhala a nepředvedla by výkon, jaký se od ní očekává. Plnoštíhlá zpěvačka si tak před každým vystoupením musí podobně jako modelky trpící bulimií odskočit na toaletu.

„Než přijdu na pódium, dost zvracím. Ale zvracení pak garantuje skvělé vystoupení,“ přiznala Adele britskému magazínu Vogue. Chvilka na toaletě ji prý zbaví nervozity a může si plně vychutnat svoji show. Hudební hvězda, která disponuje jedním z nejkvalitnějších hlasů ve světovém showbyznysu, si ale neuvědomuje, že si tímto rituálem ničí zdraví.

Stane se její zvracení inspirací i pro kolegyně, které mohou Adele její hlas jen závidět? Na videu se můžete přesvědčit o tom, že zvracení je dobrým receptem k úspěchu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.