Česko Slovensko má talent: Zvrhlý zpěvák Bedřich Levý oslavuje nahotu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Česko Slovensko má talent: Zvrhlý zpěvák Bedřich Levý oslavuje nahotu!

Bedřich Levý šokoval svým vystoupením
Bedřich Levý šokoval svým vystoupením (TV Prima)

Lady Gaga má na české hudební scéně konkurenci. Bedřich Levý a jeho kapela Unifiction si stejně jako ona libuje v nevšedních kostýmech a bizarním obsahu. Teď se snaží dokázat, že má talent…

Bedřich Levý se už objevil v několika muzikálech a moderních operách. Na pódiu překvapuje odvážnými texty a šokující show, o čemž se mohla přesvědčit i porota soutěže Česko Slovensko má talent. Bílá, Dejdar i Slávik nevěřili vlastním očím. A to už toho na castingu viděli hodně…

Provokatér Levý jim předvedl píseň Onaho Tětěla, v níž oslavuje svlékání. K té už natočil videoklip, ale kvůli »závadnému« obsahu byl ze serveru Youtube stažen.

„Nahota je krásná. Doma nahý nechodím. Před svou manželkou nemám potřebu, my se vidíme nazí celkem často a mně bývá doma docela zima. Ale svlékám se rád. Když je někde zábavná společnost, jsem schopný ostatní přesvědčit, aby se svlékli, a večírek často končí tím, že všichni společně běháme nazí po Praze,“ prozradil Bedřich, který se živí jako kuchař.

Jeho život nabral nečekaný směr poté, co nebyl přijatý na konzervatoř. Vydal se stopem do Asie, kde se snažil prokázat existenci Yettiho. Za rok neměl údajně ani jednou sex, přibral dvanáct kilo a nechal si narůst vousy.

Budou jeho schopnosti stačit k postupu do finále? Druhá řada show Česko Slovensko má talent startuje už tuto neděli.



Přečtěte si
587587
5. 9. 2011 • 13:04

musíme koukat už čtvrtý den, hned co rozklikneme na AHA ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.