Nový ochránce Bartošové Rychtář: Chce ji připravit o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový ochránce Bartošové Rychtář: Chce ji připravit o peníze!

Josef Rychtář chce na Ivetě vydělávat
Josef Rychtář chce na Ivetě vydělávat (Foto Aha! – David Kudnrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Iveta Bartošová (45) opět naletěla. Po rozchodu s Domenicem Martuccim (35) našla útočiště u Josefa Rychtáře (53), který se na ní chce obohatit!

Bartošová se s Rychtářem seznámila v době, kdy pro ni pracoval jako bodyguard. Nyní je před zbytkem světa izolovaná v jeho vile v Říčanech u Prahy. Proč to pro ni Rychtář děla? Podle serveru Super.cz jsou jeho úmysly jasné. S Ivetou údajně uzavřel nevýhodnou smlouvu, která mu zajistí polovinu jejích příjmů. Otázkou ovšem je, zda Bartošová vůbec ještě někdy začne vydělávat…

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Zajímavé je, že Iveta má v Rychtáře bezmeznou důvěru, přestože v minulosti jejich vztah rozhodně nebyl ideální.

"Iveta ještě nedávno podezírala Rychtáře z toho, že je spolčený s její bývalou hospodyní a chůvou Goldou a přes zabezpečovací zařízení, které u ní doma instaloval, ji odposlouchává. Nenechala si to vymluvit. Nesnášela ho. Spíš by se vrátila ke Štaidlovi, než aby začala dobrovolně spolupracovat s ním," řekl pro Super.cz Ivetin bývalý manažer Martin Wolf.



Přečtěte si
jade
3. 9. 2011 • 12:09

Iveta měla začít žít sama v Uhříněvsi a nevázat se zase na někoho jiného. Jenže, k dyž ona není schopná se ani sama najíst a potřebuje někoho, aby ji krmil, tak svůj život sama nikdy nezvládne. Kdo ji pomůže, až se jí Rychtář zbaví?

solochov
31. 8. 2011 • 21:42

Ta Iveta se měla toho taloše držet a raději se odstěhovat do Itálie. Začít tam nový život, tady se za ní potáhne pořád totéž, smůla se jí lepí na paty, plácá se z jednoho bláta do druhého a ztrácí fanoušky. Tam možná mohla žít v klidu a dostat se zase na dobrou psychickou hladinu. Myslím, že si hodně pokazila sama. Je jí škoda, přál bych jí šťastný život. O syna stejně přišla, mohla se mít aspoň dobře a z Itálie do Česka není tak daleko.

demonxxx
30. 8. 2011 • 08:47

A ty tomu věříš? To nepsala ona veškeré články a deník píše někdo od Rychtáře, který inkasuje peníze. Má přece plnou moc k jejímu účtu, ta žádné peníze nikdy neuvidí. Rychtář nezapomněl do deníku napsat, že spolu podepsali smlouvu, aby byl po právní stránce ochráněn. Jediná její záchrana je okamžitá dlouhodobá odborná léčba.

blackpepper
30. 8. 2011 • 07:51

O jaký peníze???? Když nemá na obaly. Ha ha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.