Ženatý herec Macháček: Vášeň se zrzkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ženatý herec Macháček: Vášeň se zrzkou!

Dvojice při vášnivém polibku.
Dvojice při vášnivém polibku. (Marek Pátek, Čas.sk, ara)

Vášnivé polibky a sladká objetí! Vypadá to, že láska z fi lmového plátna přerostla v opravdový románek. Herec Jiří Macháček (45) ve filmu Muži v naději zahoří láskou ke slovenské herečce Evě Kerekes (30), ale vášeň přetrvala i mimo natáčecí plac. Fotky, kde se dvojice líbá a objímá v noční Bratislavě, mluví samy za sebe. A přitom jsou oba zadaní!

Slovenský bulvár Nový čas načapal líbající se dvojici na dunajském pobřeží po úterní premiéře Muži v naději. Již na afterparty se dvojice nemohla od sebe odtrhnout.

V nestřežené chvíli se nenápadně vytratili jako dva puberťáci a zamířili do přítmí přístavu, kde se mohli oddávat jen něžnostem. Chvíli se líbali, pak zase objímali, celé to trvalo půl hodiny, pak se nenápadně vrátili zpět na večírek, ale ani jeden z nich nepomyslel, co by na to řekli jejich partneři.

Na Macháčka doma čeká přítelkyně Kristina, se kterou má dvě děti Bertu (9) a Antonína (3), a Eva se teprve před pár měsíci vdala za svého dlouholetého přítele Csaba.

Herci spolu nenatáčeli poprvé. Před kamerou se setkali již ve filmu Nestyda, opět jako milenci. „Ve filmu Nestyda to byla taková předehra a nyní přišlo vyvrcholení,“ řekla s úsměvem krásná zrzka.




Autor:  Lucie Šaléová

Přečtěte si
marmat
23. 8. 2011 • 23:09

To aby byl "chudak " Macháček ze železa !!!???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.