Artur Štaidl: Zklamání spláchl pivem! Kdo sakra nalévá dětem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Artur Štaidl: Zklamání spláchl pivem! Kdo sakra nalévá dětem?!

Jako praví rockeři si kluci dali pivo! A číšník ani neřešil, že nejsou plnoletí.
Jako praví rockeři si kluci dali pivo! A číšník ani neřešil, že nejsou plnoletí. (Foto čtenáře Aha!)

Artur Štaidl (14), jak se zdá, po svých slavných rodičích nezdědil jen hudební nadání, po mamince mu zřejmě bude šmakovat i alkohol! Z vydařeného koncertu byl tak nadšený, že už neřešil rodiče, a šel to s kamarády oslavit do místní hospody!

A partička nezletilých si nad stolem v klidu ťukala orosenými sklenicemi piva! Číšník zcela bez problému klukům, jimž ještě na bradách ani neraší vousy, nalil!

Když si Artur všiml, že ho někdo fotí, tak začal panikařit: „Jestli tohle uvidí táta v novinách, tak mě zabije!“



Přečtěte si
illis
24. 8. 2011 • 19:19

Zase jeden chytrý/á, který ví úplně vše. Všímej si svých "fracků" tedy pokud už nějaké máš. Nikdo ti nedal právo se do Artura navážet. Navíc vše bylo úplně jinak, žádné pivo, žádný alkohol Artur neměl. Ten kluk má totiž na rozdíl od tebe víc rozumu, než si myslíš.

kwokot
24. 8. 2011 • 10:39

Jelikož jsem byl účastníkem Rock Campu na kterém jak všichny dobře víte Artur byl tak jsem se i účastnil pokoncertové oslavy ale v jiné hospodě práve v té kde také zapíjeli svůj velký úlovk novináři a redaktoři z TV prima. Artur v té hospodě opravdu seděl ale dal si pouze zázvorový tonic. To je jedno těmhle to stejně nemá cenu vysvětlovat. Pak sem dostal telefon že je kdosi vyfotil přes okno vyběhl jsem z pizzerie ale fotograf už byl pryč a měl štěstí. Hospodský byl tak ochotný že tam naší bandu zamkl. Takže tento článek jako ostatně 95% které se na tomto portálu objevý jsou lži.

illis
24. 8. 2011 • 08:55

jen svědčí, jaké inteligence pisatelé dosáhli. Vy vidíte na snímcích, že Artur má v ruce pivo, já tedy ne. Navíc i kdyby měl sklenici piva, mohlo být nealkoholické. Takže nevynášejte soudy, pokud neznáte pravdu. Artur je správnej kluk a on se bez vašich jízlivých příspěvků rozhodně obejde. Není nic horšího, než se navážet do kluka v jeho 14 letech. Arturovi přeji úspěch v jeho muzicírování a hodně štěstí .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.