Exmanžel Bartošové Pomeje: Pařil na Václaváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmanžel Bartošové Pomeje: Pařil na Václaváku!

Také si dopřál u stánku panáka a klobásu. Při jídle si povídal s jedním ze štamgastů.
Také si dopřál u stánku panáka a klobásu. Při jídle si povídal s jedním ze štamgastů. (Aha – Petr Podroužek)

Zatímco Iveta Bartošová (45) si podle tvrzení svého někdejšího manažera pravidelně »sahá na život« hrstmi acylpyrinu, její exmanžel Jiří Pomeje (46) zvolil jinou cestu do záhuby.

Fotograf deníku Aha! jej zachytil, jak se v podroušeném stavu prochází po pražském Václavském náměstí, rozšafně se baví s kolemjdoucími, a pojídá grilovanou klobásu u stánku.

Rozhodně by ho ale nepochválili nutriční specialisté. Nemluvě o tom, že právě některé masné výrobky obsahují spousty tzv. »éček«, tedy barviv a konzervantů, které uměle potraviny vylepšují na úkor masa. »Éčka« z klobás přitom mohou být také karcinogenní (rakovinotvorné) a způsobují ztrátu schopnosti hemoglobinu přenášet kyslík v těle.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Zatím zdravím kypícímu Jiřímu však může dělat radost fakt, že jeho noční pořad na jednom z rádií – kde se paradoxně uvedl rozmlouváním zoufalého činu sebevrahovi na lince – patří mezi noční favority posluchačů. „Jsem naprosto nadšený. Nejvíce poslouchačů mám mezi kamioňáky,“ pochlubil se deníku Aha! Pomeje



Autor:  lbp

Přečtěte si
ertepla
22. 8. 2011 • 21:58

článek jak prase, o důležitosti problému nemluvě, cpe se tím, co většina národa, dobrou chuť Jirko

spajka
20. 8. 2011 • 23:24

nám podali opravdu výživnou informaci.Asi všichni konzumují pouze makrobiotickou stravu. Na chalupě jsme dnes dělali jelení kotlíkový guláš,grilovali maso,na stole domácí klobásky,upečená bábovka... a jak nám chutnalo!Nikomu nehleďte do úst,ať si každý jí to,nač má chuť.Nebo bledá závist?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.