SuperStar Gabriela Gunčíková: Už dozpívala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStar Gabriela Gunčíková: Už dozpívala!

Gabriela Gunčíková chtěla být SuperStar.
Gabriela Gunčíková chtěla být SuperStar. (Aha – Marek Pátek, TV Nova)

Po účasti v Česko-Slovenské SuperStar není o Gunčíkovou (18) doma zájem. Proto přijala nabídku ze Slovenska, kde se pokusí navázat na svou televizní »smskovou« kariéru. Zpívat už ovšem nebude...

Gabriele, která v soutěži skončila na druhém místě, se nepodařilo rozjet hudební kariéru. Po odvysílání finále, v němž ji porazil Slovák Lukáš Adamec, o ní není slyšet. Zůstala tak ve stínu kolegů, kteří už stačili nahrát první singl. Tím už se může pochlubit Martin Harich i Alžběta Kolečkářová, kteří v SuperStar skončili daleko za Gunčíkovou.

Nyní Gabriela dostala možnost, jak svou kariéru vzkřísit. Projevila o ni zájem slovenská Markíza a nabídla jí účast v páté řadě show Let´s Dance. Tam ovšem její zpěv nebude nikoho zajímat. Gunčíková se bude muset předvést na tanečním parketu.

Účast českých celebrit je ve slovenské verzi Let´s Dance už tradicí. V minulosti si v ní zatančila Iveta Bartošová nebo Simona Krainová.

Gunčíková se na podzim v Let´s Dance utká například s operní divou Sisou Sklovskou nebo herečkou Karin Haydu.



Přečtěte si
aznom
15. 9. 2011 • 19:41

Je to mladá holka se životem před sebou,která se-e na tebe i tvoje kolena šlapko upatlaná!

bitehazard
6. 8. 2011 • 19:32

Nevím co komu Gabriela v AHA udělala, že o ní píší takové blbosti. Příklad: AHA napíše,že je bez peněz, BLESK, že vydělává 60-80.000 Kč měsíčně...Zdravý rozum: podívám se na stránky její doprovodné kapely Meryland a vidím kolik má koncertů. Jelikož to asi zadarmo nedělá, tak žádný chudák nebude...a jestli má i tři koncerty za víkend, tak o ni asi zájem bude, ne? LIDÉ ČESKÝ! NENECHEJ ZE SEBE DĚLAT VOLA z každého konkurencí zaplaceného slintu...Mimochodem Kleopatru bude asi taky zpívat zadarmo, ne?

janak126
5. 8. 2011 • 19:34

Nechci ji podceňovat, ale myslím, že bude lepší zpěvačka než tanečnice. Uvidíme, třeba překvapí ale z pohybu na podiu soudím toto..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.