Blondýna v bentley: BOURAČKA STOLETÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Blondýna v bentley: BOURAČKA STOLETÍ

Fotografie
Fotografie (internal)

O blondýnkách za volantem kolují desítky vtipů, ale tahle reálná historka z monackého Monte Carla všechny smyšlené fóry přebíjí! Mladá žena v kabrioletu bentley totiž v jediný moment nabořila pět jiných luxusních aut, jejichž hodnota činí astronomických 21 milionů korun! Podobnou srážku policisté v Monaku ani jinde nepamatují...

Vše začalo příjezdem ženy ve voze Bentley Azure za sedm milionů korun na náměstí u kasina v Monte Carlu. Nejdřív blondýnka drcla zezadu do bílého mercedesu, zazmatkovala, vyrazila vpřed a čelně strefila černé ferrari!

Ve zmatku vzápětí nabourala ještě jeden aston martin, porsche a k újmě přišel i přepychový kabriolet rollsroyce! „Ještě že tady těch aut nestálo víc, jinak by je určitě nabourala také,“ pousmál se jeden ze svědků, kteří si kuriozní srážku ihned začali fotit.

Na ferrari byla škoda za milion korun, porsche, aston martin, mercedes i ženino bentley mají pomuchlané nárazníky, rollsroyce i bentley potřebují výměnu dveří. O tom, jak francouzští četníci s neschopnou řidičkou naložili, už se agentury nezmiňují...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.