Vězeň z koncentráku? Ne, hollywoodská hvězda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vězeň z koncentráku? Ne, hollywoodská hvězda!

Kati Holmes ukázala žebra. Trpí anorexií?
Kati Holmes ukázala žebra. Trpí anorexií? (Mavrixonline.com)

Kdyby se tato fotka objevila mezi těmi, na nichž jsou zdokumentováni vězni z koncentračních táborů z druhé světové války, pravděpodobně byste neměli ani špetku pochybnosti o její pravosti. Je to ale omyl. Na pár dní starém snímku je podvyživená hollywoodská hvězda Katie Holmes.

Ta se svou dcerou Suri vyrazila na dovolenou na Miami si odpočinout a vykoupat se v bazénu. Při té příležitosti se svlékla do plavek a odhalila nikoliv sexy křivky, jak by se dalo očekávat, ale kosti potažené kůží. Zjevně to s dietou už trošku přehnala.

K hladovění a ultraštíhlosti jí prý nutí hlavně její manžel herec Tom Cruise, který žije podle přísných zásad scientologické církve. Pár chce podle posledních informací pořídit Suri sourozence. To ale při takové životosprávě půjde Katie Holmes jen těžko…



Přečtěte si
pea.p
19. 7. 2011 • 11:28

to byla docela sympatická holka. Nezbylo z ní vůbec nic. Navíc si vzala takovýho fanatickýho blba. Jak může ženská takhle zblbnout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.