Meky Žbirka na festivalovém večírku: Okradli mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meky Žbirka na festivalovém večírku: Okradli mě!

Zoufalý zpěvák oznamuje, že se mu ztratily doklady.
Zoufalý zpěvák oznamuje, že se mu ztratily doklady. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvák Meky Žbirka (58) zažil na mejdanu těžké chvilky. „Je to taková smutná tečka, ale ztratily se mi úplně všechny doklady,“ zahlásil okolo jedenácté hodiny do mikrofonu zoufalý zpěvák. Přítomní hosté zbystřili a začali velmi podezíravě pozorovat jeden druhého. Rozjetá párty dostala najednou velmi hořkou pachuť.

Je mezi VIP hosty a celebritami zloděj? Právě tuto otázku si kladl nejen Meky Žbirka, ale i všichni, kdo obdrželi pozvánku na RWE párty, která se jako každý rok konala na rozhledně Diana.

Intenzivní pátrání pak odhalilo velmi příjemnou skutečnost – rozlítaný Žbirka si prostě tašku s veškerými osobními dokumenty odložil na stole a zapomněl kde. Jen co se situace vysvětlila, sbalil zpěvák nejen doklady, ale i manželku a začal noční tah Karlovými Vary.

„To se musí oslavit, všechno se nakonec našlo,“ radoval se zpěvák a táhl svou ženu do Jameson Stanu, kde se začal nalévat oblíbenými panáky. A slavilo se dlouho. Manželé se do hotelového pokoje dostali až kolem páté hodiny ranní.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.