Helena Vondráčková: Komentátorovi ČT je pro smích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Helena Vondráčková: Komentátorovi ČT je pro smích!

Helena Vondráčková si povídala s nemocným Václavem Glazarem.
Helena Vondráčková si povídala s nemocným Václavem Glazarem. (Aha! - Martin Hykl )

Výsměch za tvrzení o tom, že je »národní poklad«, bude muset Helena Vondráčková snášet asi ještě dlouho… Naposledy na její účet vtipkoval komentátor Otak při záznamu z koncertu Hollywood night z Obecního domu.

Památná věta z dopisu Heleny Vondráčkové vedení Českého rozhlasu o tom, že se považuje za národní poklad, vyvolal velkou debatu i přestože Vondráčková několikrát zopakovala, že věta byla vytržená z kontextu a dopis se na veřejnost nikdy dostat neměl.

A že je to stále ožehavé téma, dokázal i komentátor ČT 2, který provázel záznamem z koncertu Hollywood night, kde zazněly známé filmové melodie v podání Českého národního symfonického orchestru pod taktovkou Carla Davise.

V momentě, kdy dozněla slavná skladba z dílny švédské Abby The Winner Takes It All uzavírající melodický mix z muzikálu Mamma Mia!, komentátor Otakar Svoboda utrousil: „Tak jsme si zazpívali Ty se ptáš co já, součást našeho českého národního pokladu a ona to složila Abba,“ nebral si servítky. I tato melodie, stejně jako další, diváky ve Smetanově síni absolutně strhla a dirigenta i hudební těleso odměnili bouřlivým potleskem ve stoje.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.