Alice Bendová: Rozvod kvůli nevěře! Teď promluvil i manžel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Alice Bendová: Rozvod kvůli nevěře! Teď promluvil i manžel...

Alice Bendová
Alice Bendová

O krachu manželství sexy herečky Alice Bendové (37) a podnikatele Václava Bendy (36) konečně promluvil i ten, kdo to všechno způsobil – Aličin manžel Václav, kterému vnadná hvězda seriálu Velmi křehké vztahy přišla na sérii nevěr.

Benda se od své ženy odstěhoval z domu v pražských Hodkovičkách a již několik týdnů přespává jinde. Sám si je evidentně vědom, co opakovanými nevěrami způsobil a před rozvodem se soustředí zejména na své dvě děti – Vašíka (4) a Aličku (1). „Pořád se společně staráme o výchovu našich dětí,“ krčí smutně rameny.

„On byl možná hrozný manžel, ale skvělý táta. I proto mu Alice ty úlety dlouho tolerovala,“ dodává zdroj z jejich okolí. „I teď, když Alice práskla pěstí do stolu, za dětmi téměř každý den jezdí. Ani jeden nechce, aby děti jejich spory trpěly, tak se tváří jako by nic, vyjdou si i na procházku,“ dodává.



Přečtěte si
krat5
9. 7. 2011 • 08:46

prosím vás, kdo z vás přišel na to, že je sexy ženská? nenamalovaná je jako čarodějnice s bradavicí...vy máte v Praze asi hodně malý výběr z pškných ženských, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.