Affleck, Damon, DiCaprio & Maguire: Nelegální hazard a děvky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Affleck, Damon, DiCaprio & Maguire: Nelegální hazard a děvky!

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio (Profimedia.cz)

Hollywoodští lamači ženských srdcí odhalili své stinné stránky! Čtveřice Leonardo DiCaprio (36), Ben Affleck (38), Tobey Maguire (35) a Matt Damon (40) má na krku obvinění z provozování nelegálního hazardu!

Tajnou pokerovou partičku sehráli za zavřenými dveřmi luxusního hotelového pokoje ve společnosti spoře oděných žen!

V Kalifornii je přitom zákonem zakázáno hrát o peníze mimo kasina a herny. A že tentokrát lítaly vzduchem miliony! Minimální vklad do hry si herci stanovili na 100 tisíc dolarů, tedy 1,7 milionu Kč. Proč by také ne, když si každý z nich za jediný film vydělá minimálně desetinásobek...

»Spiderman« Tobey ale kromě svých kamarádů oškubal také burzovního spekulanta Bradleyho Rulermana (52), který ovšem musel přiznat barvu – 5 milionů, které prohrál, nepatřilo jemu, ale jednomu z jeho investorů.

Ten chce po Maguirovi své peníze zpět a nelegální hazard napráskal... Všem čtyřem rošťákům teď hrozí za zakázanou partičku tučné pokuty.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.