Helena Vondráčková: Nedorazila na vlastní koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Helena Vondráčková: Nedorazila na vlastní koncert!

Helena Vondráčková kdysi zapomněla na svůj koncert... dnes už by se jí to stát nemohlo
Helena Vondráčková kdysi zapomněla na svůj koncert... dnes už by se jí to stát nemohlo (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Helena Vondráčková (63) má ve své bohaté kariéře vedle řady úspěchů i nepříjemný zážitek. Když v minulosti zapomněla na vlastní koncert v Berlíně, dostala dokonce pokutu.

„V berlínském Friedrichstadtpalaste se mi podařilo nepřijít na představení. Popletla jsem si program na sobotu a neděli. V bytě jsem se dívala na televizi a najednou zazvonil telefon. V tu chvíli mi ztuhla krev v žilách. Dostala jsem i pokutu,“ zavzpomínala Helena pro server Čas.

Na koncert jen tak nezapomene, protože za svou absenci musela zaplatit čtyř tisíc marek, což ve své době byly velké peníze. Po této zkušenosti je Helena všude raději s předstihem.

Zpěvačka 24. června oslaví své 64. narozeniny. „Udělám zahradní party, kde se střetnu se všemi přáteli. Přes rok na to totiž není čas. Mám velkou zahradu, kam se všichni vejdeme. Uvařím a upeču koláče,“ řekla Vondráčková o svých narozeninových plánech.



Přečtěte si
herecka
23. 6. 2011 • 11:51

No nazdar, to se zase máme na co těšit, Helča s nosálem zahltí redakci soukromými fotkami, kde se budou chlubit strojenou láskou a majetkem, který jim stejně štěstí nepřinese. KDYBY SE RADĚJI MM ZAMYSLEL NAD TÍM, že by státu splatil milionové dluhy. Copak asi koupí Heleně k narozeninám za její peníze?????

petr_k
23. 6. 2011 • 00:09

to neva, ... ona nás stejně za to všechny zažaluje a my jí to zaplatíme, protože za to stejně můžeme my všichni.

solochov
22. 6. 2011 • 13:01

vysušená babi bude slavit??? Já myslel, že bude skládat žalobu do USA Skoro by mě zajímalo, kolik podržtašek se nechá MM uplatit a na tu oslavu přijde

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.