Exmanželka Petra Hapky Zora Ulla: Sado-maso sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmanželka Petra Hapky Zora Ulla: Sado-maso sex

Petr Hapka
Petr Hapka (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Dalibor Puchta, ara)

Rodina úspěšného hudebního skladatele a interpreta hitů Levandulová nebo Dívám se, dívám Petra Hapky (67), jehož dcera Petra (28) měla v úterý večer další ze svých koncertů, skýtá nejeden zajímavý osud!

Nejenže Hapka k dceři dlouho hledal cestu, ale Petřina máma, herečka Zora Ulla Keslerová (61), kdysi točila sadistické erotické snímky! S Hapkou se dodnes soudí o miliony!

Z filmů, které Zora natočila v 80. letech v Itálii, jde mráz po zádech. V kanibalském hororu Ženy od hluboké řeky visela za ňadra na háku. Mezi »fajnšmekry« se ale proslavila filmem Rozparovač z New Yorku, v němž jí maniak zaráží rozbitou sklenici do rozkroku.

„Vím, že něco takového točila, ale to je její věc. Už si ani nepamatuju, jestli jsem s ní v té době ještě žil,“ řekl Hapka s tím, že exmanželka ho nezajímá. Soud s ní o 2,5milionové majetkové vypořádání se vleče už přes deset let.

Hapka je naopak rád, že se konečně usmířil s dcerou Petrou (28), která se s ním dlouho nebavila a nezvala ho ani na své koncerty. Ještě loni se bránila otcovu příjmení a trvala na tom, aby ji oslovovali Keslerová.

Ale tomu už je konec! „Na Petřině koncertu jsem konečně byl, a dokonce už třikrát. Zpívá krásně, jen jsem z ní chtěl mít výtvarnici. Ale důležité je to, že se máme rádi,“ dmul se pýchou skladatel.

Známý bohém má celkem šest dětí, nejmladší syny Haštala a Kašpara má s poslední oficiální partnerkou Olgou Michálkovou, se kterou žije v domku na Okoři.



Přečtěte si
tunka
11. 6. 2011 • 21:27

písničky má hezké, ale jinak zjevem je tak odporný, že kdyby se mne dotkl, tak bych se otřásla hnusem.

denia
10. 6. 2011 • 16:23

Vždycky jsem respektovala právo rodičů dát svým dětem jména podle toho,co se jim líbí.V tomto případě mám ovšem dojem,že snaha o originalitu asi chlapce moc nepotěší.Haštal Hapka je nezvyklé,ale Kašpar Hapka je snad už přímo pomsta na celý život.Co tím chtěli sdělit okolí? Že byl chlapeček nežádoucí?No může si později zažádat o změnu až mu bude kdekdo říkat ty K(k)ašpare.!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.