Povodně, ptačí chřipka, zatmění slunce - Varování hvězd | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Povodně, ptačí chřipka, zatmění slunce - Varování hvězd

 (: Profimedia.cz)

ČR – Povodně, ptačí chřipka... V krátké době postihly Českou republiku dvě katastrofy najednou! K tomu se ještě přidalo zatmění a erupce na slunci, které ovlivňují lidské zdraví. Proč?

Astrologové důvod znají. „Je to odpověď a zároveň varování přírody za její ničení,“ vysvětluje astrolog Ladislav Lipanský. Stejný názor má i jeho kolega Petr Messany. „Slunce je pro lidstvo zdrojem energie a my nesmíme zapomínat, že jsme součástí přírody,“ tvrdí.

A hvězdy nás zároveň utěšují a děsí. Povodně podle nich nebudou tak ničivé jako v roce 2002, ale zákeřný virus ptačí chřipky začne ohrožovat i lidi u nás!„Ptáci byli zvyklí migrovat podle svých pravidel. My jsme je díky svému »rozvoji« donutili létat i žít jinak. Zákeřný virus, na který můžeme zemřít i my, je toho jen důsledek,“ tvrdí Lipanský.

„Skvrny na slunci, částečné i úplné zatmění, to vše je pro lidstvo varování a znamení změn. Když přírodu nevnímáme, dá o sobě vědět jinak. Povodně, zatmění slunce, tím nám příroda vzkazuje, ať si uděláme pořádek ve »vlastní kuchyni«,“ vysvětluje souběh tří pohrom Messany. Zároveň ale hvězdy lidstvu předpovídají pohodu na nejbližší měsíc. Od začátku dubna bude lépe. „Lidem se díky slunci začne zlepšovat nálada, ubudou deprese. A navíc, 1. duben, to je apríl! Výhled je velmi příznivý, všichni se pustí do legrácek, jsou po dlouhé zimě přepnutí, a tak se konečně uvolní,“ předpovídá Messany.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.