OSTUDA! Malkoviche v Praze okradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

OSTUDA! Malkoviche v Praze okradli!

John Malkovich
John Malkovich (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl )

Americký herec, režisér a producent John Malkovich (57) na několikadenní pobyt v »srdci Evropy« zřejmě nebude vzpomínat v dobrém. Neznámý zloděj totiž vykradl jeho pokoj v pražském hotelu Mandarin Oriental.

Světovou hvězdu nenechavec připravil o osobní věci včetně telefonu a dokladů, kvůli čemuž se opozdil jeho let do Polska.

Malkovich byl do Prahy pozván coby vzácný host festivalu Pražské jaro, na němž ve čtvrtek vystoupil v hudebním morytátu Pekelná komedie. Jako vzácný host se ale rozhodně necítil, když se po představení vrátil do svého hotelového apartmá. Do něj se vloupal zatím neznámý pachatel a herci odcizil doklady, dva mobilní telefony, notebook a všechny osobní věci.

„Mohu potvrdit, že 2. června ve večerních hodinách došlo k vloupání do hotelového pokoje na Maltézském náměstí. Pachatel odcizil osobní věci jednomu z ubytovaných v hodnotě několika desítek tisíc korun,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Podle ní policie po pachateli intenzivně pátrá.

Herec známý jako Valmont z filmu Nebezpečné známosti anebo představitel sebe sama z filmu V kůži Johna Malkoviche už včera z Česka odcestoval, avšak s pětihodinovým zpožděním. „Musel si vyřídit nové doklady,“ vysvětlila Jolanta Kolanová, mluvčí lodžského kina Charlie, kde si měl herec převzít zlatou sošku Złoty Glan.



Přečtěte si
lunatic
4. 6. 2011 • 23:10

... a sice-zvýšenou opatrností.Já vždy v Thajsku si zamknu os.věci do kufru Samsonite ... a je to. Ale - Thajci jsou milí lidé a jejich smýšlení je zcela jiné,než zde. Opatrnost je vždy namístě- co na tom,že byl v luxusním hotelu-viz.propiska v Chile,tak co "Mála" čekal?

zadnice
4. 6. 2011 • 17:27

Styďme se!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.