Zpěvačka Anna K.: Útok na policisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Zpěvačka Anna K.: Útok na policisty!

Pak dochází ke konfliktu se strážníky.
Pak dochází ke konfliktu se strážníky.  (MP Praha)

Zpěvačka Anna K. (45) řeší velký problém. Podle policie couvala jednosměrkou, a ještě přes přechod pro chodce.

Policie dokonce včera zveřejnila záběry z veřejných kamer, a to poté, co zpěvačka médiím popsala, že ji prý zasahující strážník »téměř za nic« surově držel za bolavou ruku, kterou má stále citlivou po nedávné léčbě rakoviny.

Přestupek se stal minulý týden v pražské Perlové ulici. „Couvání na přechodu pro chodce zákon povoluje jen v nezbytně nutných případech, nesmí se přitom porušit zákaz vjezdu pro všechna motorová vozidla,“ prohlásila mluvčí pražské městské policie Jana Přikrylová s tím, že se Anna K. pohádala se zasahujícím strážníkem. Hrozila mu, že přijde o práci a že pokud ji předvolají, zažaluje ho kvůli napadení...



Přečtěte si
marmat
31. 5. 2011 • 10:46

Ze své rakoviny obvinila dokonce lékaře , že jí NEPOSÍLALI vůbec na preventivní prohlídky. Posílat se tam v TOMTO VÉKU musí leda tak úředně nesvéprávné ženské !!!!! A to měli tuto diagnozu v rodině ....

beata
30. 5. 2011 • 14:09

Když jste měla nádor, tak jsem vám držela palce, ale vidím, že máte nechutnou povahu, obdivuju toho strážníka. Arogantní a ulhaná, uječená a ještě ty výmysly a lži roztrubujete bulváru a jste tak hloupá, že jste na všudypřítomné kamery zapomněla.Nejen za přestupek, ale i za chování ke strážníkovi byste měla dostat řádnou pokutu.Styťe se.Vraťte se na zem.Trochu pokory by to chtělo.

avina
30. 5. 2011 • 13:45

Trapná ženská,její výmluva na bolest.....Proč tedy nepočkala a neodpověděla jako by každy´zareagoval.Ne,ona spěchá-připomíná mi to cestujícího načerno,spěchá,vymlouvá se. Trapná žena!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.