Bartošová zase naletěla? Její Ital bydlí v pronájmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová zase naletěla? Její Ital bydlí v pronájmu!

Luka Taverna se zná s Martuccim dva roky
Luka Taverna se zná s Martuccim dva roky (Aha! – David Kundrát, ara)

Nový milenec Ivety Bartošové (45), hrabě Domenico Martucci (34) nemá v Česku na růžích ustláno. Deníku Aha! se ozvali jeho krajané, kteří s ním nemají dobré zkušenosti a zřejmě se snaží pošpinit jeho jméno. Kdo je podle nich vlastně Martucci?

Deníku Aha! se přihlásil barový pianista Luka Taverna, příslušník italské komunity v Česku, který se s Martuccim už roky zná. Co ví o jeho šlechtickém původu a zázemí? Tvrdí věci, o kterých Iveta zřejmě nemá ani tušení!

„Hraje po barech za tisícovku. Jestli je hrabě nebo baron? To je otázka, vždyť v Itálii je každý druhý baron, ale nic to neznamená. Kdyby byl takový pán, proč by jezdil do Čech pracovat. Každý Ital, který je v Praze, by si v Itálii ani neškrtnul, tam je všechno drahé. On tady bydlí v pronájmu,“ říká Taverna.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Vždyť bydlí v pronajatém bytě ve Vršovicích, takový hrabě by si mohl koupit byt v centru Prahy. Jenže když hraje v baru za tisícovku...,“ tvrdí Luka. „Nikdo neví, jestli má nějaký zámek, my akorát víme o tom, že mají v Itálii samoobsluhu, která jim občas vydělává, občas ne. On toho napovídá, chce se ukázat. Má hodně bohatou fantazii, jako všichni Italové,“ dodává Taverna.

Jde skutečně o pravdu nebo jde o křivá obvinění? Na to nám odpověděl přímo Martucci. „To je jenom závist, měl vám taky říct o penězích, které mu každý týden půjčuju. V Česku jsem proto, že jsem měl velké problémy s rodinou. Byl jsme na tom psychicky velmi špatně, když umřel děda, nenechal žádnou závěť a naše rodina se už léta hádá o majetek. Nejde jenom o zámky,“ obhajuje se Martucci.



Přečtěte si
vochomurka
26. 5. 2011 • 09:24

je mi jedno kdo ten chlap je, a či má prachy alebo nie, ale načo by si kupoval byt?

spajka
25. 5. 2011 • 21:16

Vy té Ivetě ne a ne dát pokoj.Zítra očekávám článek,jestli má pravidelnou stolici,není dehydrovaná,atd...Ty bláboly ,které vznikly snad ve vaší fantazii,jsou už k smíchu

spajka
25. 5. 2011 • 21:12

A kde vidíš na Ivetě nadbytečná kila?

hrneczuhrinevsi
25. 5. 2011 • 18:17

tak o co jí jde? proč všude uvádí, že má 11 zámků a podobné blbiny. protože na to zdejší slepice skočí.

marmat
25. 5. 2011 • 18:02

KRAJANÉ jak se zdá OPRAVDU "DRŽÍ PŘI SOBĚ " hlavně Ti KVALITNÍ co se neštítěj stýkat s ním a poskytovat Jidášské zpravodajství - evidentně pro prachy! A to je jediné, z čeho opravdu Ivetu B. po svatbě s J.P.nemůže nikdo podezírat.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.