Bergüzar Korel: Ze Šeherezády barovou zpěvačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bergüzar Korel: Ze Šeherezády barovou zpěvačkou!

Bergüzar Korel bude barovou zpěvačkou!
Bergüzar Korel bude barovou zpěvačkou! (turkishdramas.blogspot.com)

Turecká herečka Bergüzar Korel (28) si podmanila miliony diváků jako Šeherezáda v romantickém seriálu Tisíc a jedna noc. Prosadí se stejně tak jako sexy barová zpěvačka?

Bergüzar si novou roli, která je protikladem starostlivé Šeherezády, zahrála v seriálu Nedokončená píseň. Vzhledem k obrovskému úspěchu Tisíce a jedné noci si mohla říct o honorář, o jakém se hercům v tureckých poměrech ani nesní.

Hlavním námětem nového projektu Bergüzar Korel bude pochopitelně opět milostný vztah. Nedokončená píseň však slibuje podstatně žhavější scény, než jaké si herečka užila s Onurem.

V novém seriálu se však Bergüzar Korel neobjeví po boku svého manžela Halita Urgence. Jejího partnera ztvární Bülent Inal. Bude se opakovat historie a její seriálový vztah se opět stane realitou?

Bergüzar Korel bude stejně jako v Tisíci a jedné noci usilovat o štěstí svého syna, jehož se tentokrát snaží získat zpět po násilném odloučení.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.