Premiéra Pirátů z Karibiku: Penélope se kroutila bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra Pirátů z Karibiku: Penélope se kroutila bolestí!

Na večerní premiéře byla bolest k nevydržení. Vrávorající Penélope pomohl Johnny Depp.
Na večerní premiéře byla bolest k nevydržení. Vrávorající Penélope pomohl Johnny Depp. (Profimedia.cz, EPA)

Stovky nedočkavých fanoušků se na 46. festivalu ve francouzském Cannes tísnily dlouhé hodiny u hrazení před červeným kobercem.

Důvod byl jasný: čtvrté pokračování filmového trháku Piráti z Karibiku na vlnách podivna (česká premiéra tento čtvrtek) a jeho hlavní představitelé Johnny Depp (47) a  Penélope Cruz (37). Zatímco Depp působil svěže, úsměvy jeho kolegyně byly těžce vydřené. Celou dobu ji totiž trápily nepohodlné boty!

Představitel Jacka Sparrowa Johnny Depp neměl na pózování příliš mnoho času, protože jej zadržovaly hystericky ječící fanynky, které si s ním chtěly podat ruku nebo jej alespoň poprosit o autogram.

Penélope, která ve filmu ztvárňuje ohnivou Angeliku, na setkání s fanoušky zvolila jednoduché šaty značky Stella McCartney. Úsměvy jí ale stály hodně úsilí. Penélope totiž strašně tlačily lodičky na vražedně vysokém podpatku. Dokonce tak, že si je po focení ihned vyzula.

O pár hodin později na večerní premiéře filmu už maminka čtyřměsíčního Lea okouzlovala nádhernou šifonovou róbou. Jejímu trápení ale stále nebyl konec. Od bot ji už tak bolela chodidla, že nemohla téměř chodit. Vrávorala a hrozilo, že spadne. Naštěstí byl nablízku Johnny Depp, kterého se v kritické chvíli mohla chytit.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.