Šéf Mezinárodního měnového fondu Strass-Kahn: Chtěl znásilnit pokojskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šéf Mezinárodního měnového fondu Strass-Kahn: Chtěl znásilnit pokojskou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Je to skandál, který nemá ani v současném politickém světě obdoby! Šéf Mezinárodního měnového fondu a kandidát na francouzského prezidenta Dominique StraussKahn (62) byl obviněn z pokusu o znásilnění!

V newyorském čtyřhvězdičkovém hotelu Sofi tel si měl hrubě vynucovat sex na pokojské. O několik hodin poté byl vysoký politik zadržen policií přímo na letišti. Jen pár minut před odletem! Jak dramatické zatýkání probíhalo? A co se vlastně stalo v luxusním hotelu?

Bylo to jako scéna vystřižená z akčního filmu. Newyorské letiště J. F. Kennedyho, sobota 16.40 tamního času. Letadlo AF 023 společnosti Air France je už připraveno na rozjezdové ploše, aby o několik minut později nabralo směr Paříž. Jenže krátce před startem do něj vstoupí tři policisté a razí si cestu rovnou do první třídy. Tam sedí Strauss-Kahn.

Je sám, podle úmluvy s Air France má první třídu vždy jen pro sebe. Policisté okamžitě šéfa MMF vyzvou, aby šel s nimi. Bez želízek, ale také bez diskusí. K takovému zatčení musel být pádný důvod. A taky byl! Policie konala na základě výpovědi pokojské, kterou měl StraussKahn hrubě napadnout a nutit ji nejprve k sexu a pak alespoň k orálnímu uspokojení. Tady jsou informace, které má zatím policie k dispozici.

Výpověď pokojské

V sobotu kolem jedné hodiny odpoledne pokojská (32) vstupuje do apartmánu číslo 2806 o rozloze 60 m2, který stojí kolem 52 tisíc za noc. Má zde uklidit. Myslí si, že místnost je už prázdná a zamyká za sebou dveře. Když tu z koupelny vychází zcela nahý StraussKahn. Dovleče ji do jedné z ložnic. Tam ji nutí, aby s ním měla sex. Ženě se podaří vymanit se z jeho sevření, jenže on ji znovu popadne a zavleče ji do koupelny, kde ji nutí k orálnímu sexu.

Zběsilý politik se z ní snaží strhat spodní prádlo. Ženě se naštěstí podaří znovu vysmýknout a utíká z apartmánu. Ihned zalarmuje policii. Ta ale najde apartmá už prázdné. Ačkoliv... V pokoji zůstaly politikovy osobní věci včetně mobilu. Je jasné, že se StraussKahn snažil co nejrychleji uprchnout. Nastává závod s časem. Muži zákona zburcují své kolegy. Ti si pro politika musejí přijít přímo do letadla jen pár minut před jeho vzlétnutím. Mezitím je pokojská ošetřena v Rooseveltově nemocnici. Utrpěla lehká zranění a těžké duševní trauma.

Půjde sedět?

Dominique StraussKahn se měl včera setkat se spolkovou kancléřkou Angelou Merkelovou. Namísto aby řešil krizi v Řecku, bručel v newyorském vězení a radil se se svým právníkem. StraussKahn nemá diplomatickou imunitu. Hrozí mu až 15 až 20 let vězení. On sám trvá na své nevině.

Nebylo to poprvé

Velký svůdník – tak se politikovi přezdívalo kvůli jeho slabosti pro opačné pohlaví ještě dávno před jeho skandály. Velký průšvih měl už v roce 2008.

Tehdy byl šéf MMF vyšetřován kvůli podezření, že zneužil své postavení a měl sexuální poměr s jednou ze svých podřízených. Strauss-Kahn se poté emailem omluvil všem zaměstnancům MMF. Strauss-Kahn je potřetí ženatý s Američankou AnneSinclairovou, s níž má čtyři děti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.