Chalupu Tučného nikdo nechce! Místo, které »poslední kovboj« miloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chalupu Tučného nikdo nechce! Místo, které »poslední kovboj« miloval!

Fotografie
Fotografie (internal)

Chalupu po králi české country Michalu Tučném v Hošticích u Volyně nikdo nechce. Jeho manželka Marta už dokonce šla s cenou dolů. Ale ani to nepomohlo.

Vdova po slavném zpěvákovi, který před patnácti lety zemřel na rakovinu, má nového přítele. S tím si pořídila na kopci nad obcí dřevostavbu, do které se přestěhovala, a statek se snaží prodat. „Bylo se tady podívat několik lidí, ale nikdo neřekl, že to kupuje. Lidé jsou spíš zvědaví, kde Michal žil,“ řekla Aha! Marta TučnáNovotná.

Ta chalupu s dvěma obytnými částmi, stodolami, dvorem, malým bazénem a rozlehlým sadem, nabízí za 4,9 milionu korun. Původně prý chtěla až okolo deseti milionů.

V chalupě, která kdysi patřila tetě režiséra Zdeňka Trošky, je stále i stylová pec, na které Michal Tučný rád lehával. Novotná by ráda, aby se novým vlastníkem stal někdo, kdo měl alespoň trochu k jejímu manželovi i country vztah.

„Nechávám to částečně i s některými věcmi od Michala. Texty, CD i některými drobnostmi, které prostě k chalupě patří,“ dodala

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.