Starosti vizážistů SuperStar: Osvaldová nenosí podprsenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Starosti vizážistů SuperStar: Osvaldová nenosí podprsenky!

Porotci Rytmus a Gábina Osvaldová.
Porotci Rytmus a Gábina Osvaldová. (Aha! – P. Novotný, M. Pátek, D. Kundrát, M. Hykl)

Vrtochy porotců Česko Slovenské SuperStar překvapily už nejednoho stylistu, a že se jich v letošní soutěži vystřídalo hned několik.

„Gábina Osvaldová je velký oříšek. Nejhorší je, že nerada nosí podprsenku, to se pak modely tvoří velmi špatně. Trvá na širokých halenách,“ prozradil deníku Aha! jeden ze stylistů Lukáš Macháček, jenž je zároveň i módní návrhář. A pikantností je mnohem víc! Gábina prý má rozmarů více. „Vlasy a líčení, to je všechno její záležitost, na vlasy si nenechá sáhnout,“ dodává s tím, že ani to jim práci neulehčuje.

Velký respekt však stylista chová k rapperovi Rytmusovi. „Ten nám přesně poslal obrázky s oblečením, které máme sehnat. Byly to převážně věci od Gucciho a Louise Vuittona, jenže obrovská loga LV prostě nesmí být na obrazovkách vidět. A do ničeho bez značky se Rytmus obléci nechce,“ dodává stylista.

Nejméně problémovou osobou celé soutěže je prý moderátorka Tina, které se za celou dobu trvání SuperStar podařilo shodit několik kil.

„Dostala se z velikosti 4042 na italskou 34. Samozřejmě, že některé partie jsou pořád větší, což nám samozřejmě ztěžuje výběr oblečení, protože v horní části těla je velmi hubená a od pasu dolů nám to pak nesedí,“ popisuje nekonfekční postavu Tiny Macháček.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.