Kolečkářová chce mít jistotu: Přivedla Šepse na test HIV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kolečkářová chce mít jistotu: Přivedla Šepse na test HIV!

Michal Šeps chce vzít svou přítelkyni Alžbětu Kolečkářovou na Jamajku. Přibalí si test na HIV?
Michal Šeps chce vzít svou přítelkyni Alžbětu Kolečkářovou na Jamajku. Přibalí si test na HIV? (Aha! – Marek Pátek)

Alžběta Kolečkářová (20) si po vyřazení ze SuperStar nechala svého partnera Michala Šepse (16) »otestovat«. Ten ale odmítl rychlotest na přítomnost viru HIV v těle postoupit...

 


Obával se Šeps, že test v jeho krvi odhalí stopy po užívání lehkých drog, na nichž si postavil svou image? "Zatím jsem neměl odvahu do testu jít, ale kvůli Alžbětě bych udělal cokoli," svěřil se Šeps, který svoji lásku nečkaně připravil o postup ve finále SuperStar. Na akci Celebrity proti AIDS dále uvedl, že po vítězství v soutěži vůbec netouží, protože by ohrozilo jeho nezávislost. Šeps se zkrátka odmítá komukoliv podřizovat.

Větší odvahu projevil Petr Ševčík (19), který se rozhodl rychlotest na HIV vyzkoušet na vlastní kůži. Během testování ovšem zkolaboval. "Z krve se mi zle neudělalo, to bylo tím, že jsem celý den nic nejedl a nepil. Zamotala se mi hlava, občas se mi to stává," reagoval Ševčík.

Do kampaně se vedle letošních finalistů SuperStar zapojili i jejich předchůdce Vlasta Horvát, režisér Petr Jákl a bývalá Miss ČR Jana Doleželová, která dnes působí jako lékárnice.

 

Přečtěte si
soprad
11. 5. 2011 • 22:25

zlata,vykasli se na nej.Je to ubohy fetak,ktery si vyhulil mozek.Pro nej je te skoda.

pavucinka
11. 5. 2011 • 14:07

Myslím, že lehké drogy mohou být taky nebezpečné. Byla by ho docela škoda.... ale jestli bez nich už tedˇnemůže, tak si už de factokoupil místo na hřbitově.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.