Harry Potter je už velký chlap | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Harry Potter je už velký chlap

LONDÝN – Kam jen zmizel ten rozpustilý malý klučík z prvního dílu filmové verze o čarodějnickém učni Harry Potter a kámen mudrců? Nyní? Krátké vlasy, pohled tvrdého chlapa, jenom ty brýle s kulatými obroučkami připomínají někdejšího nesmělého Harryho.

Pátý film kouzelnické ságy: Sex a brutalita!

Od natáčení prvního dílu už uplynulo pět let a je jasné, že malý čaroděj Harry, stejně jako jeho představitel Daniel Radcliff (17), za tu dobu dospěli.

A tak se v pátém díle filmové ságy s názvem Fénixův řád, který se právě točí, bude muset poprat s mnohem těžšími soupeři. Jedním z nich je Doloros Umbridge, nová ředitelka Bradavic. Své žáky sice naučí nové triky proti černé magii, jinak ale na škole zavládne teror – Harryho například donutí, aby psal perem naplněným místo inkoustu vlastní krví. Jsou tu opět Mozkomoři, větší a špinavější, s tlejícími údy. Ale na druhé straně také nové lásky. Zamotají mu hlavu hned dvě… Harry prostě začíná vést život dospělého muže, s jeho věkem přibývá sexuální apetit a násilí. Rodiče dětí se začínají strachovat: „Bude to ještě vůbec film pro děti?“

Ano, filmování je prima. Ale mimo svět kouzel mají hlavní postavy filmového Harryho Pottera – Daniel Radcliff a Emma Watson (16), která hraje Hermionu – trochu problém. Daniel se chce vymanit ze škatulky »hodného hošíka«, a snad i proto přijal divadelní roli, v níž se před diváky svlékne úplně donaha. Emma se zase nedávno svěřila, že by ráda využila triky z Harryho Pottera i v soukromém životě. „Přičarovala bych si kluka. Nikdo se mnou totiž nechce chodit na rande, má popularita každého odradí,“ stěžuje si.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.