Helena Zeťová: Bednář mě mlátil hokejkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Helena Zeťová: Bednář mě mlátil hokejkou!

Helena Zeťová to od Bednáře schytala hokejkou...
Helena Zeťová to od Bednáře schytala hokejkou... (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka a porotkyně Československé SuperStar Helena Zeťová (30) zavzpomínala v talkshow Adély Banášové (30) na svůj bouřlivý vztah s hokejistou Jaroslavem Bednářem (34), který neváhal svou sportovní výzbroj obrátit proti ní…

Na vztah s Bednářem Zeťová jen tak nezapomene. Byl plný vzájemných neshod a výjimkou nebylo ani fyzické násilí, kvůli němuž Zeťová dokonce skončila v nemocnici s proraženým ušním bubínkem.

Banášová neměla při rozhovoru žádné zábrany. Když se Heleny zeptala na její vztah k hokeji, dočkala se ironické odpovědi: „Když schytáš hokejkou pár ran, tak se ten pozitivní vztah docela naruší.“

Zeťová hledala radu i u bývalé Bednářovy partnerky Dary Rolins (38), která jí ovšem potřebný »manuál« neposkytla. Helena ani přes všechno drama vztahu s Jaroslavem Bednářem nelituje a tvrdí, že se díky němu poučila z vlastních chyb.



Přečtěte si
topyr
8. 5. 2011 • 08:51

Mohl ji i zabít. Myslím si, že našim zlatým chlapcům hokejistům, fotbalistům a jiným -istům by mělo být povoleno jednou ročně v amoku umlátit nějakou ženskou, dost blbou a hamižnou na to, aby se s takovým kreténkem sčuchla. Světu by se ulevilo a zlatému klukovi by to udělalo dobře.

otrok
5. 5. 2011 • 17:22

Škoda rány ,která padne vedle

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.