»Kat« Habera nadával divákům! Trest ho nemine! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Kat« Habera nadával divákům! Trest ho nemine!

Habera si servítky rozhodně nebere.
Habera si servítky rozhodně nebere. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Porotce Česko Slovenské SuperStar Pavol Habera (49) znovu dokázal, že nemá přezdívku »Kat« jen tak pro nic za nic. Hysterické diváky a hlavně divačky, které během čtvrtého finálového kola pobouřila jeho kritika favorizované Gabriely Gunčíkové (19), poslal prostě a jednoduše do p**ele! A ani při tom nehnul brvou! A i když se tak vyjádřil za velkou část diváků u obrazovek i některé porotce, trest ho zřejmě nemine.

Ječící a pištící publikum, které je díl od dílu »oprsklejší« a dovoluje si stále víc, lezlo slovenskému zpěvákovi pořádně na nervy. Netrvalo dlouho a odkázal je do patřičných mezí.

„Můžu vám říct, kde vás mám v tuhle chvíli? U p**ele...,“ utrousil Habera na adresu vřískajících a bučících fanynek a pokračoval v hodnocení Gunčíkové, která podle něj v rockovém kole nezazpívala hit kapely Aerosmith tak dobře, jak je u ní obvyklé.

Reakce Haberova chlebodárce na sebe nenechala dlouho čekat. „Celou věc budeme řešit interně,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová. Zpěvákova prostořekost se možná dostane až na stůl Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, která shodou okolností zasedá dnes a zítra.

„Pokud Rada dostane písemnou stížnost na daný pořad, samozřejmě se jím budeme zabývat a rozhodneme o případné sankci nebo pokutě,“ nechal se slyšet její místopředseda Milan Bouška.



Přečtěte si
atramka
5. 5. 2011 • 19:59

súhlasím s tebou v tom, že je namyslený.Ale možno tá češka Peštová nechce aby toho nechal-prachy jsou prachy že?

587587
4. 5. 2011 • 09:00

protože ty ječící pipiny jsou něco otřesného!

dzery
4. 5. 2011 • 06:32

Ty sprostá milko,bejt tebou tak držím mordu.

soprad
3. 5. 2011 • 20:35

nemusim,ale ma pravdu.Jecici,placici devcatka mi stacila z upoutavek a proto mam na tyto souteze alergii.Habero,do nich,jsme s tebou!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.