Shimiho bratr znovu zaútočil: Sekl muže sekerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Shimiho bratr znovu zaútočil: Sekl muže sekerou!

Bratr Jarka Šimka je alkoholik se sklonem k agresi. Shimi se bojí, aby nesáhl na život jejich matce.
Bratr Jarka Šimka je alkoholik se sklonem k agresi. Shimi se bojí, aby nesáhl na život jejich matce. (Aha! – Marek Pátek )

Rodinu si člověk nevybírá. Přesně tím se utěšuje autor hitu »Heja heja« Ivety Bartošové (45) Jarek »Shimi« Šimek (37). Jeho na alkoholu závislý a psychicky narušený bratr Ota (38) se totiž stává životu nebezpečným pro své okolí!

Poté, co opilý v obchodě dvakrát zaútočil mačetou, sáhl po zbrani znovu. Tentokrát se oháněl sekerou! „Ten pán to naštěstí přežil, ale řeší to policie a já se bojím, aby nenapadl maminku,“ postěžoval si zoufalý Shimi.

Ota Šimek je v Kyjově známou firmou, všichni se ho bojí. „Klepe tady lidem v půl páté ráno na okno, ať mu dají alkohol. V obchodě mu už nic neprodají, aby nedělal problémy. Ty ale dělá stále, a ještě prodavačce a její dceři vyhrožuje. Minule tam vtrhnul s mačetou a sekal kolem sebe jako pominutý,“ vyprávějí sousedé agresivního alkoholika Oty Šimka, jenž tehdy při zatčení nadýchal 3,2 promile!

„Naposledy napadl souseda sekyrou. Sekl ho do hlavy! Naštěstí měl ale silnou beranici, takže přežil. Jen ho museli  sešívat,“ prozradili nešťastní sousedé.

Jarka Šimka obcházejí mrákoty, když tohle slyší. „S tou mačetou a sekyrou to už přesáhlo mez. Řeší to policie, ale bojím se, že s tím zas nic neudělají. Oni to snad budou řešit teprve až někomu vážně ublíží! To už ale bude pozdě,,,,“ obává se Shimi, který se ze všeho nejvíc bojí o maminku.

„Ona mu pomáhá i finančně, vaří mu, má v ní oporu. Obdivuju ji za to. Ale bratr pije tak moc, že už snad ani nevnímá realitu. Vážně se bojím, aby jí něco neudělal...,“ dodává Šimek sklíčeně.



Přečtěte si
priessnitzova.a18
4. 5. 2011 • 22:52

do blázince patříš ty!!!!!!!!!!!!

priessnitzova.a18
4. 5. 2011 • 22:49

A jestli to pravda je, tak bohužel.. Rodinu si člověk nevybere, Jarek a jeho maminka přeci nemůžou za to jaký je Ota...Třeba se to jednou změní, a bude zase z něj hodnej chlap...

priessnitzova.a18
4. 5. 2011 • 22:37

Lidi, vy nejste normální, věříte všemu co se píše ale vůbec vás nezajímá jestli to je pravda nebo ne!!!! hu11: do blázince patříš ty!!!!!!!

hu11
4. 5. 2011 • 06:42

Jiného si ten zkurvisim nezaslouží. Zavřete ho do blázince a bude od něj pokoj Tam si s ním poradí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.