SuperStar: Adamcovi hrozil kolaps, Šepse »vyhodil« Rytmus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

SuperStar: Adamcovi hrozil kolaps, Šepse »vyhodil« Rytmus

Lukáš Adamec měl kvůli nemocným hlasivkám problémy.
Lukáš Adamec měl kvůli nemocným hlasivkám problémy. (Marek Pátek)

V SuperStar houstne atmosféra! Píseň More than words kvůli nemoci téměř nedozpíval Lukáš Adamec a favorit Šeps to od poroty pěkně slíznul…

Finalistů letošní Česko Slovenské SuperStar je stále méně a už v pondělí večer se rozhodne, kdo další soutěž opustí. Do svých vystoupení tak dávají soutěžící opravdu všechno a snaží se »urvat« každičký hlas.

Lukáš Adamec, jehož zlobí onemocnění hlasivek málem při svém druhém vystoupení zkolaboval. Nakonec ale dozpíval. „Cítila jsem jak bojuješ, drželi jsme ti všichni palce. Máš moje hluboké uznání, já bych už prostě nezpívala,“ pochválila ho Zeťová a v podobném duchu se nesly i zbylé komentáře ostatních porotců.

Velmi těžké to ale měl tentokrát s porotou Michal Šeps, který je údajně podle dosavadního hlasování na dobré cestě soutěž vyhrát. „Tak to byl tedy pěknej prů*er,“ zhodnotila Šepsovo vystoupení Zeťová a ještě hůř se vyjádřil porotce Rytmus. „Tahle soutěže je pro lidi, kteří umí zpívat, nebo dělat show. Ale ty už tady nemáš co dělat. Neumíš ani zpívat, ani udělat show,“ vyčetl Michalovi slovenský raper.

Kdo vypadne, však určují diváci, nikoliv porota, a tak kdo opustí soutěž tentokrát je pořád velkou záhadou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.