Ministr Besser: Na hranici Bobo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ministr Besser: Na hranici Bobo!

Politička Jana Bobošíková.
Politička Jana Bobošíková. (Profimedia.cz, ČTK)

Jestli by nějaká politická čarodějnice měla skončit na hranici, pak je to Jana Bobošíková (Suverenita). To včera zaznělo z úst ministra kultury Jiřího Bessera (TOP 09).

Bývalá moderátorka, europoslankyně, nyní hyperaktivní politička Bobošíková leží ministrovi v žaludku prý už pěkně dlouho. Pro parlamentnilisty.cz se svěřil, že právě ji by nejraději viděl na pomyslné hranici. „Dlouhodobě favoritkou číslo jedna je pro mě Bobo,“ řekl.

„Podobná ubohá urážka ze strany bývalého normalizačního bolševika mě nemůže urazit,“ rýpla si na oplátku Bobošíková.

Zbytek země si však tradiční filipojakubské noci spíše užíval. Navzdory bouřkám vzplanuly po celém Česku stovky čarodějnických vater. Bez deštníků, pláštěnek nebo jen igelitů přes hlavu, o něž občas lidé museli zápasit s větrem, se to ale neobešlo.

Na akcích inspirovaných pohanskými zvyky se nejen pálily ohně, které mají »zahánět zlé duchy«, ale také zde tekl proudem alkohol, čehož podle policie často zneužívali i mladiství. Kvůli pomyslnému souboji s bosorkami, ježibabami a dalšími démony byli v pohotovosti hasiči, policisté i zdravotníci.

Přečtěte si
zadnice
2. 5. 2011 • 13:35

A Besser je další z řady "ODBORNÍKŮ" na všechno v trojkolce!

cvalda
2. 5. 2011 • 11:17

ale je to kost!

blamal
2. 5. 2011 • 10:45

tak co má proti normalizačním bolševikům, štěkna jedna nenažraná? Bere všechno, je jak smrt, nejdříve si vyřve místo v Evropském parlamentu, kde hamižně zaměstná celou svoji rodinu i manžela-podnikatele coby svého asistenta, aby ani euro nepřišlo nazmar, a pak vřeští proti EU. Je to prodejná *** a bohužel, ani čarodějnice by ji mezi sebe nevzaly, zmetka jednoho.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.