Marko po vyhazovu ze Šéfky: Kdybych se s Mojsejovou vyspal, vyhraju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marko po vyhazovu ze Šéfky: Kdybych se s Mojsejovou vyspal, vyhraju!

Marko se netají tím, že by pro výhru udělal cokoliv...
Marko se netají tím, že by pro výhru udělal cokoliv... (koláž Ahaonline.cz)

Nejčerstvější odpadlík z reality show Šéfka nese svůj vyhazov s nelibostí. Marko Linhart (21) prozradil, že kdyby měl sex s Norou Mojsejovou (52), mohlo být vše jinak…

Šéfka v poslední odvysílané epizodě všechny překvapila tím, že do závěrečného zúčtování poslala namísto dosavadních tří hned šest soutěžících. Vyhazov od ní nakonec získal Marko, přestože nepatřil k nejslabším hráčům. Mojsejová si totiž ponechává kontroverzní osobnosti a nekonfliktních adeptů na místo manažera v její firmě se postupně zbavuje.

V chatu na serveru Topky.sk Marko přiznal, že soutěž není ani tak o manažerských schopnostech jako o sexu. Odhalil tak možná důvody, proč se někteří lidé v soutěži nelogicky stále drží. Na otázku „Je Jan Kocián pro výhru schopen pře*iknout Mojsejku?“ odpověděl: „I já bych to byl schopen udělat.“ Vzhledem k jeho vyřazení tak mezi ním a slovenskou milionářkou k ničemu nedošlo. Přitom by měla svému nevěrnému manželovi Braňovi co vracet.

O tom, že by Marka nemusela moc přemlouvat svědčí jeho další odpověd. V chatu totiž přiznal, že měl spadeno na Annu, kterou si ostatní dobírali kvůli jejímu flirtování s muži. „Anna je krásná slečna. Pokud by šlo jen o sex, těžko odmítat,“ vyznal Marko vyřazené soutěžící svůj obdiv.

Účast v reality show Šéfka pro něj ale nebyla příliš dobrou zkušeností. Nejenže se nedočkal sexu, ale kvůli natáčení ztratil práci a teď musí splácet dluhy.



Autor:  cam

Přečtěte si
egyptanka
28. 4. 2011 • 10:47

pardon preklep: souteze

egyptanka
28. 4. 2011 • 10:45

Predpokladam,ze tohle Marko nerekl,jestli ano,tak snad z legrace. Nebo z sileneho vzteku ze ho Nora vyhodila. Marko,berte to tak,ze vypadnou postupne vsichni az na jednoho. Tezko dnes rict,zda mu bude co zavidet. Mozna bude vyherce jednou litovat ze do te soutere sel. Na to si musime ale pockat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.