Gábina Osvaldová: V SuperStar vypustila pneumatiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gábina Osvaldová: V SuperStar vypustila pneumatiku!

Gábina Osvaldová a její letní pneumatika.
Gábina Osvaldová a její letní pneumatika. (Marek Pátek)

Pult, za nímž zasedají porotci československé SuperStar, ukrývá tajemství, které zůstává televizním divákům upřeno. Gábina Osvaldová (57) si zde může pořádně vydechnout a »vypustit svoji pneumatiku«...

Osvaldová si je vedle Heleny Zeťové (30) dobře vědoma, že v porotě není za tu atraktivní, a spíše než vzhledem se snaží zaujmout vtipnými postřehy. Kamera ji naštěstí snímá jen od pasu nahoru a své »nedostatky« tak může snadno skrýt. Při detalnějším průzkumu její postavy je ovšem jisté, že by si s Osvaldovou neporadila ani nejkreativnější kostymérka.

Zkušená porotkyně přitom mohla v minulosti svými proporcemi Zeťové konkurovat. Na 42 let staré fotografii byla od Heleny téměř k nerozeznání.

Byl to ale překvapivě její kolega Rytmus, kdo byl nařčen v pondělí večer z »oplácanosti«. Neváhal se postavit a ukázat, že jeho figura je přinejmenším v normě, což se o Osvaldové říct nedá.

Třetí finálový večer se nesl v duchu odhalování. Zatímco Osvaldová »vypustila pneumatiku«, dnes už vyřazená soutěžící Simona Fecková (22) neuhlídala svoje prsa. Pestrobarevný svršek dával jejím vnadům příliš volnosti a Fecková toho ukázala nejspíš více, než bylo původně jejím záměrem. Finalista Martin Kurc (19) se svezl na této vlně a odhalil alespoň své paže.



Autor:  cam

Přečtěte si
illis
27. 4. 2011 • 21:26

vhodným oblečením, to není zase až tak velký problém. Je to sice její věc, ale já bych spíše řešila vhodný účes. Vystupuje na veřejnosti, pohybuje se ve společnosti. Fakt by to chtělo nechat si poradit. Vizážistů a stylistů máme dost, jen si vybrat toho pravého odborníka .

opportunity
27. 4. 2011 • 08:59

že vypustila i něco jiného...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.