Nezdvořák Rytmus tipoval správně: Vypadne »Fucková«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nezdvořák Rytmus tipoval správně: Vypadne »Fucková«!

Simona Fecková je další vypadnutou finalistkou.
Simona Fecková je další vypadnutou finalistkou. (Martin Hykl)

Porotce Česko Slovenské SuperStar Rytmus se zas ukázal jako pěkný hrubián. Když došlo  v pondělním vyřazování na tipy poroty, z úst Rytmuse zaznělo: „Vypadne Fucková, tedy sorry, Fecková!“

Přičemž si všichni všimli, že Rytmus tímto »přeřekem« vlastně udělal z první části Simonina jména známou anglickou nadávku. Bylo to moc i na Leoše, který ihned žádal omluvu, přestože se Rytmus opravil. „Tak to bylo ošklivý, fakt moc ošklivý, omluv se, hned,“ nařídil Mareš nekompromisně.

„Áno, ano, omlouvám se, tak tedy vypadnout by měla Simona Fecková, protože je pro mě absolutně nezajímavá studiová zpěvačka,“ reagoval porotce. A přidal se k němu i Habera: „Jsi stejná a ničím jsi mě nepřekvapila,“ dodal.

Na rozdíl od Gábiny Osvaldové a Heleny Zeťové, které shodně tipovaly na vyhazov Petra Ševčíka, měla pánská část poroty pravdu. Nejméně hlasů dostala od diváků Simona Fecková a definitivně tak soutěž opustila. „Počítala jsem s tím, že vypadnu. Těším se už domů,“ prohlásila rozesmutnělá Simona a šla zapíjet žal s ostatními na párty SuperStar. Co se tam všechno dělo, čtěte na Ahaonline.cz.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.