Simona Krainová: Při vzpomínce na Slezáčka se mi dělá špatně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Simona Krainová: Při vzpomínce na Slezáčka se mi dělá špatně!

Krainová má na Slezáčka špatné vzpomínky. Přesto se ani po rozvodu nebrání jeho blízkosti (foto z roku 2006).
Krainová má na Slezáčka špatné vzpomínky. Přesto se ani po rozvodu nebrání jeho blízkosti (foto z roku 2006). (Aha!: Marek PÁTEK)

Modelka Simona Krainová (38) považuje svatbu s moderátorem Bořkem Slezáčkem (44) za svoji největší životní chybu. Dodnes v ní vzpomínky na jejich nevydařené manželství vzbuzují negativní emoce.

Krainová je v současné době spokojená a s manželem Karlem Vágnerem (37) vychovává půlročního syna Maxe. Přesto ji stále dohánějí vzpomínky na nešťastnou minulost, od níž se nikdy nedokázala odpoutat.

„V partnerském vztahu mě nic nevyvede z míry. Ale když mi začalo docházet, o co u Bořka šlo, bylo to pro mě takové zklamání, že se mi dodnes při každé vzpomínce děla špatně,“ otevřela se Krainová v Elle při rozhovoru s Darou Rolins.

Za ztroskotané manželství modelka neodsuzuje pouze Slezáčka, ale také sebe. Viní se z toho, že jeho intriky neprokoukla dříve. „Ve vztazích jsou vždycky nějaká zklamání. Většinu jsem uměla pochopit a odpustit, ale u něj jsem to nikdy nedokázala,“ řekla Krainová o manželství, které vydrželo tři roky. Slezáčkovi se údajně snažila tolik přizpůsobit, až ztratila samu sebe.

Plány do budoucna? Bondgirl a politika!

Krainová si ještě pořádně nestačila užít své mateřské povinnosti a už má velké plány do budoucna. Nebrání se bláznivým snům, mezi něž patří role bondgirl. „Možná bych někdy měla chuť vlítnout do politiky a nandat to všem, kteří si to zaslouží,“ plánuje Krainová odvážně svoji budoucí kariéru.



Přečtěte si
fazolek
21. 4. 2011 • 16:01

Jo tak ty jsi o tom psal dokonce článek, tak tomu říkal úplný debil. Zřejmě by si Krainová měla pořídit na podobné úchyly minimálně slzný plyn.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.