Iveta Bartošová zatrhla synovi bubny, a tak... Artur dál »kyne«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová zatrhla synovi bubny, a tak... Artur dál »kyne«!

Artur Štaidl si bubny rychle zamiloval. Teď má ale utrum.
Artur Štaidl si bubny rychle zamiloval. Teď má ale utrum. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, ara)

Pro syna opravdu jen to nejlepší?! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se zapřísahá, že pro svého milovaného Artíka (14) udělá, co mu na očích vidí. „Dělá mi samou radost, zlepšil se ve škole...“ pochvaluje si. Proč mu tedy zatrhla jeho jediný koníček – milované bubny? Od té doby totiž Artur dál utěšeně kyne, na dráhu muzikanta zjevně rezignoval a chce se stát raději kuchařem.

Arturova učitele na hudební nástroj Zdeňka Sýkoru nečekaný zákaz mrzí. „Artur ke mně chodil rok a troufám si říct, že sem chodil rád. Bavilo ho to a bylo to na něm vidět. Je nadaný. To, na čem ostatní dřou půl roku, on zvládl za měsíc. Proto mě mrzelo, že mi jednoho dne Iveta zničehonic zavolala, že Artur už nepřijde, že je jí to líto,“ řekl deníku Aha! Sýkora, který syna Bartošové na bicí učil.

Byly za tím snad peníze, kterých Bartošová nemá nazbyt, nebo šlo jen o další rozmar zpěvačky? „Dohadovali jsme se o nějaké dva tisíce, ale o to vůbec nejde. Spíš mě mrzelo, že to přišlo tak náhle, přitom si nejsem vědomý žádné chyby, Artur ke mně chodil rád...“ podivuje se učitel.

Jisté je, že od té doby už tak boubelatý Artur zas nějaké to kilo přibral a podle všeho přehodnotil i svoje plány. „Chtěl bych se stát kuchařem, vařím rád,“ nechal se syn Bartošové slyšet ještě předtím, než mu učarovaly bubny. Ty ale, zdá se, pověsil na hřebík a pokorně se vrátil k plotně. Tam tráví většinu volného času, protože Iveta už v kulinářské show Čápi s mákem dokázala, že si s vařečkou moc nerozumí.

Už v neděli (20.00, Nova) ale Ivetu čeká další televizní vystoupení – v rámci přenosu ČS SuperStar. „Iveta už se cítí o poznání lépe. Má za sebou porotcování v kadeřnické soutěži v Lysé nad Labem a na nedělní vystoupení v SuperStar se už moc těší. Vystoupí, i když ještě není úplně v kondici,“ potvrdil včera deníku Aha! její manažer Richard Dušák.



Přečtěte si
mirekk
17. 4. 2011 • 12:53

Socko, zalez. HOnzadv má pravdu, Artur JE šikovný, ale zničený život má bez debaty, ta chastometrnice tlustá by měla vlézt do klece a zůstat tam nevždy, stejně se zabije, tak co. CHudák Artur, strašný osud, mít místo normální mámy línou prasnici a notorku, už by se měla buď léčit, nebo teda skoncovat, bude to tak lepší.

mirekk
17. 4. 2011 • 12:51

Já to taky viděl, td nevím, v jakém pořadu, na netu to bylo taky. Má doma bordel a špínu, ale fakt, to nelže. A že se chlubí tím, že všecko dělá Artur, to je taky pravda. Vycházím z toho, co jsem na vlastní uši slyšel a viděl, jak říkala, ona je prase doopravdy, nejen vzhledem, ale vším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.