Největší horoskop sexu všech dob | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Největší horoskop sexu všech dob

 (: Profimedia.cz)

PRAHA – Tohle je ten největší a nejlepší horoskop o sexu, který existuje! »Sexoskop« vypracovaný newyorskými předními astroložkami Stellou Starsky a Quinn Cox (obě 43) zahrnuje ženskou i mužskou sexualitu všech dvanácti zvěrokruhových znamení a ukazuje zřetelnou budoucnost jako žádný horoskop před ním.

Tajná přání pro jednotlivá znamení

 



Ženy

 

Žena Beran je divoká jezdkyně (21. březen – 20. duben)
Miluje, když ON leží pod ní. Žádný den neproběhne bez orgasmu. Ráda rozmazluje i sama sebe a vůbec se tím netají. Miluje, když muž při milostných hrátkách používá jazyk, ale nesmí ji tím zdržovat. Muž se od ní ale orálního sexu nedočká, to se jí nelíbí. Předurčená jí je role divoké jezdkyně. Miluje, když se muž pod ní trochu zmítá. Její prsa a bradavky nejsou až tak citlivé, zato její centrum rozkoše je citlivé a silně ohraničené.

Žena Býk miluje hry (21. duben – 21. květen)
Nejraději se stylizuje do role striptýzové tanečnice nebo gejši. Svá tajné fantazie v posteli ráda proměňuje ve skutečnost! Žena Býk si užívá tradiční ženskou roli. Muže vytrvale uspokojuje ústy a při sexu ráda leží dole. Hlasitě ho povzbuzuje k lepším výkonům – nezná vůbec stud. Svému partnerovi se dokáže celá poddat, to ostatní ženy neumí. Nejdůležitější je pro ni věrnost. Její nejcitlivější zónou jsou vnitřní strany stehen.

Žena Blíženec miluje hry s pouty (22. květen – 21. červen)
Její partner ji smí občas »týrat«. Tíhne k tomu, hrát si na naivku. Pokud má ke svému partnerovi dostatek důvěry, nechá se ráda spoutat a »týrat« doteky a jazykem. Při pohlavním styku sedí ráda nahoře, tam si může určovat tempo i polohu. V misionářské poloze se naopak cítí jako rychle znásilněná. Výjimečně citlivé jsou její bradavky, to je zdroj obrovského vzrušení. Při sexu si hraje i ráda sama se sebou.

Žena Rak je nenasytná (22. červen – 22. červenec)
Vše chce alespoň jednou vyzkoušet. Ačkoliv to vypadá jinak, má neuvěřitelnou chuť na sex, která se jen velmi těžko uspokojuje. Muži dlouho nemohou zapomenout na to, když je uspokojí jazykem. Svého partnera klidně doprovodí do striptýzového baru nebo swingersklubu. Líbí se jí být úplně vyholená, tak si připadá pro muže krásnější. I přes některé výstřelky sní žena Rak o rodině, domovu a správném partnerství.

Žena Lev je v posteli hlasitá (23. červenec – 22. srpen)
Očekává, že tón v posteli udá partner – čím silnější, tím lepší. Přitom je neunavitelná a baví ji sexuální maratony, kdy už si ostatní ženy stěžují na bolavá místa. »Velikost« mužství je pro ni velmi důležitá. Své nadšení v posteli ukazuje kvičením, sténáním a řvaním. Neumí orální sex. Zadek ženy Lva je vysoko posazený a pěkně kulatý – často tím zaměstná muže na dlouhé hodiny. Je to i její nejcitlivější oblast.

Žena Panna miluje tantrický sex (23. srpen – 22. září)
Se svojí neobvykle silnou ženskostí dokáže mnoho mužů zastrašit. Přitom se její vášeň často projeví až mezi 35. a 42. rokem života. Je schopná si orgasmy prožít naplno. Velikost a především délka (u muže) jsou pro ni velmi důležité, stejně jako četnost soulože. Je velmi vytrvalá. Je zrozená pro tantrický sex. K jejím tajným fantaziím patří sex s motorkářem, má slabost pro kůži.

Ženě Váze se líbí poloha »69« (23. září – 23. říjen)
Úplně nejlepší je, když se při tom může pozorovat v zrcadle. Její oblíbenou polohou je »69« (vzájemný orální sex). Vypadá to, že je pro ni slast uspokojit muže ústy než obráceně. O sexuálně vytrvalostní výkony nestojí, zato miluje tuhle hru: muže dovést skoro až k vyvrcholení, pak zpomalit a pak znovu. Její erotogenní zónou jsou její dlouhé svůdné nohy a její nápadný podbřišek.

Žena Štír to miluje »na divoko« (24. říjen – 22. listopad)
Ani ve spánku si nemůže být muž jistý svým klidem. V posteli je naprosto bez zábran. Nic jí není odporné, ráda objevuje své divoké stránky sexuality. Její muž o sebe nemusí moc pečovat. Miluje zdravý tělesný zápach a často se po sexu ani nesprchuje. Její schopnost uspokojit muže ústy je nevídaná a poradí si i s nadměrnou velikostí. Má pevná těžká prsa a nerada se holí. Miluje to zezadu.

Žena Střelec je ráda pozorována (23. listopad – 21. prosinec)
Pro tuto ženu je velikost důležitá – a obvod ještě daleko víc. Při sexu stojí pokaždé o orgasmus. Většinou nestojí výhradně o pasivní muže, ale v sexu se musí cítit trošku povýšeně. Její oblíbená poloha je proto nahoře, když přivádí partnera k orgasmu. Užívá si, pokud jí to muž dělá ústy, ale není to jediný způsob jak ji uspokojit. Typická jsou malá prsa. I ve složitých polohách vydrží déle než ostatní ženy.

Žena Kozoroh je velmi vzrušivá (22. prosinec – 20. leden)
I ve spánku prožívá spontánní orgasmy. V sexu je více konzervativní, potřebuje vytrvalého muže. Miluje sex zezadu, ale ne anální. Vůbec nemá nic proti stereotypu v posteli. Mnohem divočejší jsou její fantazie: vysnila si milence. Při onanování sní o sexu se zahradníkem, mechanikem nebo poslíčkem. Při erotických snech dosáhne často orgasmu (rozeznatelné podle nekontrolovatelných záškubů ve spánku).

Žena Vodnář stojí o rychlovky (21. leden – 20. únor)
Nejraději s řemeslníkem v montérkách. K jejím oblíbeným fantaziím patří, že si ji muž »vezme« nečekaně. Nepotřebuje dlouhé romantické předehry, naopak se jí líbí, pokud ji muž přepadne zezadu (např. při praní, vaření). Miluje to tvrdě a rychle, nevadí ji ani sexuální hračky. Miluje velké chlapáky, kteří vypadají, že s ní budou zacházet více méně »bez rukaviček«. Muže uspokojí orálně, pokud to chce, ale zvlášť to nemiluje.

Žena Ryba miluje nevinnost (21. únor – 20. březen)
Sní o mladém, nevinném princi. Patří k nejcitlivějším ženám vůbec a často cítí, že ji přitahují muži, kteří jsou (často i skrytě) homosexuální. Tělesné funkce jako pocení při sexu ji odpuzují. Proto je pro ni velmi těžké vést a udržet si normální sexuální život s mužem. Její fantazie se často blíží románovým, a pokud je někdy projeví (při onanii), jde často o mladé muže s chmýřím nad horním rtem.



Muži

 

Muž Beran je rád dominantní (21. březen – 20. duben)
Miluje rychlý divoký sex a je neunavitelný. Nic mu není důležité tak jako jeho vrchol, kterého dosáhne pomalu, ale zato mistrně. Má dostatek energie na to, aby svou partnerku dovedl k vrcholu dvakrát, třikrát a klidně i čtyřikrát. Dlouhá předehra není nic pro něj. Nejmilejší je mu misionářská poloha, ale ve všech možných variantách: zvládne i vzít si ženu vestoje zezadu, kleče zezadu nebo polohu lžíce.

Muž Býk je fixovaný na jazyk (21. duben – 21. květen)
Je to pomalý meditativní milovník silně fixovaný na orální uspokojování. Nejraději jen přihlíží tomu, jak ho jeho partnerka orálně uspokojuje. Muž Býk je velmi často špatně otipován, hledá především něžnosti. Zvláštní praktiky (sex ve třech) nejsou nic pro něj. Jeho nejerotičtější fantazie, která ho dovede vzrušit, je pozorovat dvě ženy při lesbickém sexu. Jeho nejerotogenější zónou zůstává jeho jazyk.

Muž Blíženec je nejrychlejší (22. květen – 21. červen)
Bleskový orgasmus pro svou partnerku. Žádný muž není rychlejší, pokud jde o to přivést ženu stimulací klitorisu k orgasmu. Při staré dobré souloži ale musí být přece jen trošku zkušenější. Někdy to ale přežene svým »přehráváním« dominantního vystupování. Ruce a jazyk jsou nástroji vášně mužů Blíženců. Pod linií pasu není moc dobře vybaven – spíš průměr. Rád pozoruje, jak to dělá žena s jiným mužem.

Muž Rak miluje kůži (22. červen – 22. červenec)
Rozkoš partnerky je pro něj středobodem vesmíru. Ženy, které ukazují svou ženskou moc a dominanci, mu poskytují jistotu a příšerně ho vzrušují. S nimi klidně dosáhne několikanásobného orgasmu! S odpovídající ženou se projevuje jako sexuálně neunavitelný a také mu nevadí »exotické« hrátky (anál). Velká prsa hrají v jeho fantaziích důležitou roli, to že ho žena uspokojí prsy, též.

Muž Lev je vytrvalec (23. červenec – 22. srpen)
Sní o sexuálně nezkušené partnerce. S ní je schopný provozovat v posteli i maraton, při kterém se něžné mazlení mění v divoký sex. Nestojí o žádné exotické hrátky. Pokud se mu žena podřídí, je v sedmém nebi. Protože je věrný a žárlivý, nepřichází třetí partner vůbec v úvahu. Vybaven není nijak nadměrně, ale jeho úd je poměrně tlustý. Mnoha ženám to vyhovuje. Jeho erotogenní zónou je hrudní koš.

Muž Panna rád přihlíží (23. srpen – 22. září)
Má rád pomalý sex a ocení, pokud i žena zvolí pomalé tempo. Miluje, pokud je ona nahoře. Orální sex není pro něj důležitý. O to více šikovněji používá své ruce. Tak často přivede svou partnerku skoro až k orgasmu. Jeho vybavení je nadprůměrně dlouhé i tlusté. K jeho fantaziím patří pozorovat při sexu jiný pár. Tady se ukazují i jeho jisté touhy po potupě: Dokáže ho vzrušit přemluvit svou ženu, aby to dělala s jiným.

Muž Váha se rád dělí o postel (23. září – 23. říjen)
Sex pro něj musí být překrásný – správná nálada, správné osvětlení (nejlépe s modravým nádechem). Když líbá ženu, využívá i svůj dech. Zatímco ona se svíjí v očekávání, on si jazykem pohrává s jejími bradavkami. Jeho způsob je pomalý a plynulý, intenzivní stimulace se mísí s rychlými jemnými doteky. Málokdy převezme vedení. Je milé pozorovat jeho podpasovou linii, kde se skrývá příjemná velikost.

Muž Štír miluje obscénnost (24. říjen – 22. listopad)
Erotika je pro něj silná věc, které se naprosto poddává. Jeho provokace mají často vést k jednomu cíli, aby s ním jeho partnerka s respektem sdílela jeho speciální přání (anální sex, poutání, fetiše). Často je v posteli hektický. Než ukáže svůj nejlepší kousek, nechá o to ženu prosit. Muž Štír je normálně dobře vybavený a vytrvalý. Nesplněná přání si kompenzuje velkou porno sbírkou. Dvojitý život kvůli tomu ale nevede.

Muži Střelci se líbí sex ve třech (23. listopad – 21. prosinec)
To je muž, který se nejčastěji uspokojuje sám. Orgasmus je pro něj nezvykle důležitý – v nouzi klidně i bez přítelkyně. Muž Střelec se rád při sexu na sebe dívá. Nejvzrušivější jsou pro něj pozadí a nohy ženy, prsa ho až tolik nezajímají. Více než ostatní muži vyžaduje anální sex. Body nesbírá svým »vybavením«, ale atletickou stavbou těla. Celkem miluje protahování aktu než současné vyvrcholení.

Muž Kozoroh má rád podrobení ženy (22. prosinec – 20. leden)
Stojí o zřetelně stydlivé, zdrženlivé květinky, které ho upřímně zbožňují. Je vášnivější a perverznější, než si sám připustí. Jeho touha po podrobení se projevuje v jeho zálibě v análním a orálním sexu. Miluje stylizované hry, při kterých jeho partnerka musí dělat vše, co vyžaduje. Nejlepší kousek muže Kozoroha je poměrně masitý. Jeho nejtajnější přání: Pozorovat svou »cudnou« ženu při sexu s mladým mužem.

Muž Vodnář nemá rád city (21. leden – 20. únor)
Muž Vodnář se nechce v sexu citově angažovat. V novém vztahu je pro něj velmi důležité mít se svou partnerkou sex skoro každý den. Přitom jen vyžaduje, aby ona ukázala svou radost a entuziasmus. „Jak se ti to líbilo?“ je jeho typická otázka. Běda, když partnerka projeví, že se nudí. Pak je muž Vodnář schopný ji opustit i po několikaletém manželství. Jeho kalhoty jsou pěkně nadité.

Muž Ryba miluje dobrodružství (21. únor – 20. březen)
Sexualita pro něj není tak důležitá jako pro jiné muže. Vůbec mu nevadí, pokud mu partnerka zahýbá. Je to i v tom, že v ložnici často nepředvede takový výkon, který jeho partnerka očekává. K jeho fantaziím proto patří někde se schovat nebo proplížit se do cizího domu a tam souložit. Do této oblasti patří i to, že upřednostňuje sex s cizinkami nebo prostitutkami. Jeho vybavení je průměrné.

Pozor! Horoskop o lásce a penězích na celý týden! Už v pondělí v deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.