Laďka Něrgešová ve VIP zprávách: Spíš klaun než zprávařka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Laďka Něrgešová ve VIP zprávách: Spíš klaun než zprávařka!

Laďka Něrgešová klaunství nezapře.
Laďka Něrgešová klaunství nezapře. (TV Prima, ara)

Moderátorka Laďka Něrgešová (35), která na Primě hledá nejen vhodnou manželku pro farmáře, ale nově moderuje i VIP zprávy, nemá na růžích ustláno! Zatím totiž ve zprávách zaujala jen dětinským chováním, nad kterým se pozastavuje i její předchůdkyně Martina Gavriely (32)! „Je to herečka, což je bohužel velmi znát na jejím přednesu,“ myslí si Gavriely (32).

Něrgešová po odchodu Gavriely doplnila stávající moderátorky VIP zpráv Ivanu Gottovou (35) a Barboru Niničovou (30). A zatímco v pořadu Farmář hledá ženu se velmi osvědčila, ve VIP zprávách to vypadá, že si zkouší jakousi hereckou etudu – přehnaná mimika, zvláštní intonace hlasu i další prvky zatím spíš ruší, než aby diváky poutaly.

„Nenáleží mi ji posuzovat, ale faktem je, že je to úplně jiné než u Ivany Gottové a Báry Niničové,“ souhlasí Gavriely, která byla od počátku moderátorsky hodnocena lépe než strohá Gottová. Nakonec se však »otrkala«.

„I Laďka by měla dostat čas, aby si zvykla. Neměla tak dlouhý trénink jako my, což je u moderátorek, kterou já rozhodně taky nejsem, velmi důležité,“ dodává bývalá moderátorka VIP zpráv. Televize Prima však její přístup vítá a zatím nemá v plánu cokoli nové moderátorce vytýkat.

„Jsme spokojeni a máme i dobré ohlasy od diváků. Evidentně ocenili to, že každá z moderátorek je jiná, a to i svým projevem,“ řekla tisková mluvčí Primy Jana Mrákotová.



Přečtěte si
pasadena
16. 4. 2011 • 16:34

se mi líbila už v první Superstar.Ve VIP zprávách je skvělá a Ivana Gottová se mi taky líbí.Jsem ráda že Gavriely je pryč,byla takové huhňavá a jako když má rýmu.Niničovou nemůžu ani cítit jak šišlá.Kvůli ní se na vip zprávy nedívám když je tam ona,tak trpím.

konvalinka34
16. 4. 2011 • 13:51

tentokrát souhlasím s AHA. Projev je na úrovni puberťačky, vůbec se mně ve VIP zprávách nelíbí, nehodí se tam.

ivoadler
15. 4. 2011 • 14:48

Já Laďce fandím. Ten pořad volá po moderátorovi/moderátorce, kteří ho nebudou brát příliš vážně. Ironická poloha je nanejvýš žádaná. Jinak si ti blbečkové budou myslet, že se kolem nich točí svět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.