Mariana po vyhazovu ze Šéfky útočí: Zoltán prodává drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mariana po vyhazovu ze Šéfky útočí: Zoltán prodává drogy!

Marianna obvinila Zoltána z prodeje drog.
Marianna obvinila Zoltána z prodeje drog. (koláž ahaonline.cz)

Sotva Mariana Petlušová (35) opustila reality show Šéfka, začala se trefovat do ostatních soutěžících. Provokatér Zoltán Lagin (23) si podle ní vítězství v soutěži nezaslouží, uživí ho prodej drog!


Mariana těžce nese, že Nora Mojsejová (25) vyhodila ji, přestože se všichni soutěžící shodli na tom, že vyhazov by si vysloužil „syn z podnikatelské rodiny“ Zoltán. „Je to vážně omyl této reality show. Nechápu, kdo posuzoval psychický stav tohoto individua. Jestli existuje nějaká spravedlnost, tak nějaký dealer drog nemůže vyhrát. Je to drzá sprostá opice!“ neudržela Mariana emoce na uzdě při chatování na serveru Topky.sk.

A její kritika Zoltána dále pokračovala: „On je tak sprostý, že si to ani neuvědomuje. Všichni ho nenávidí, myslím, že nemá moc kamarádů. Sní o Lamborghini, ale údajně venku dealuje drogy!“ Mariana doufá, že reality show co nejdříve opustí a vítězství přeje Pavlovi (29) nebo Marcele (36).

Doplatí Zoltán na svou minulost?
Přestože Mariana kdysi nafotila erotické fotky, Zoltán má za sebou nejspíš mnohem skandálnější minulost, o niž se diskutuje ne internetu. „Tento primitiv namočil mého syna do problému zvaného drogy. Celá vesnice ví, že prodává drogy a je ostudou celé rodiny. Náš syn se naštěstí z pervitinu dostal, ale ten odporný člověk, co se ničeho neštítí si zaslouží vězení!“ odhaluje skutečnou stránku Zoltána příspěvek v diskuzi na webu Sefka.cz

Zoltán si už stačil znepřátelit několik soutěžících. Nejprve obvinil Jana Kociána (29) z masturbování na pokoji, neuznal Mirka Prášila (35) jako svého teamleadera a naposledy se navezl do Anny Čizové (25), že kvůli soutěži opustila své dítě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.