Rytmus šokuje: Orgie s prostitutkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rytmus šokuje: Orgie s prostitutkami!

Porotce Rytmus má bohatou sexuální minulost. Zkrotí ho jeho přítelkyně?
Porotce Rytmus má bohatou sexuální minulost. Zkrotí ho jeho přítelkyně? (TV Nova)

Ikona slovenského showbyznysu rapper Patrik Rytmus Vrbovský (33) určitě nemá o ženy nouzi. Když ovšem nebyla zrovna žádná po ruce, neváhal za sex zaplatit! V posteli už jich měl víc jak 80!

Rytmus se sexem s prostitutkami netají a nejspíš ho vzrušuje pocit, když může mít ženu zcela ve své moci. Prodejné holky se podle něj před ničím neostýchají a vyhoví všem jeho nárokům. „Prasárny dělám jen s prostitutkami,“ přiznal Rytmus před pěti lety v show slovenského Fun rádia.

„Jsou takové kterým platím, ale i ty, které mě prostě chcou,“ vychloubal se porotce československé SuperStar svými sexuálními zkušenostmi. V současné době tvoří pár se svou manažerkou Andie Práznovskou. Že už by se Rytmus sexuálně vybouřil?

I když dnes udržuje dlouhodobý vztah, rozhodně má na co vzpomínat. Na sex se slovenským rapperem se totiž kdysi doslova stály fronty. A kolik žen se dostalo do jeho bezprostřední blízkosti? „Když jsem došel k osmdesátce, přestal jsem to počítat,“ zhodnotil podle serveru Pluska.sk Rytmus svůj sexuální život.



Přečtěte si
rebelado
5. 4. 2011 • 13:34

je to namachrovaný ho*vno..ať se táhne roztahovat zpátky na Slovensko. nic neumí a ještě za to bere prachy, hnidopich slizskej

atramka
5. 4. 2011 • 10:33

spevák žiadny, o neho môžu mať záujem akurát tak kur.vy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.