VIDEO Finalista SuperStar Šeps zhulený marihuanou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Finalista SuperStar Šeps zhulený marihuanou?!

Dává si Michal Šeps travku i před vystoupením.
Dává si Michal Šeps travku i před vystoupením. (Aha! Marek Pátek)

UNIKLO ZE SOUKROMÍ Za song I Shot the Sheriff od Boba Marleyho († 36), který zazpíval tak uvolněně, jak kdyby si právě dal jointa »trávy«, mu tleskali diváci ve stoje. A teď na internetu koluje video, v němž se zapálenou cigaretou bůhvíčeho je úplně mimo. Podívejte se.

Těžko říct, jestli to, co Michal Šeps (16) na snímku popotahuje do plic, je právě marihuana. Jeho vyjadřování tomu ale napovídá. Finalista SuperStar se však k pozitivnímu přístupu k »trávě« ani nikdy netajil. „Mám ji rád, velmi,“ přiznal se nedávno mladý zpěvák. Video natočila jeho kamarádka a zjevně ho zveřejnila, aniž by si to Michal přál.

Šeps se těší ohromné popularitě u diváků druhé řady Česko Slovenské SuperStar právě kvůli tomu, jak je ulítlý. Pomůže mu video k získání dalších hlasů, nebo bude naopak svou kamarádku proklínat?

VIDEO Michal s trávou?



Autor:  ex

Přečtěte si
savolina
15. 5. 2011 • 23:42

Je vidět, že Kristýni Kočí se v Česku množí jako houby po dešti. Kdo by řekl, že proniknou i do SuperStar? Vážení herci, máte jedinečnou možnost nacvičit druhý díl Blonďaté bestie.

edea
29. 3. 2011 • 14:14

Další narkoman bude "celebrita"to mně potěš koště.... Už se těším co za písničky složí.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.