Rytmusovi ruply nervy: Chtěl zmlátit 15letého kluka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rytmusovi ruply nervy: Chtěl zmlátit 15letého kluka!

Slovenský rapper nejde pro ránu daleko.
Slovenský rapper nejde pro ránu daleko. (TV Nova)

Slovenský rapper Rytmus (33) neunese kritiku! A na uzdě neudrží ani svou horkou hlavu... Chybělo málo a popral se s jedním z návštěvníků Česko Slovenské SuperStar, kterému bylo pouhých 15 let.

A to všechno jen proto, že se obul do jeho zpěvu. „Vše začalo tím, že Rytmus hodnotil jednoho zpěváka a řekl mu, že neumí zpívat. Z publika v tu chvíli jeden kluk zakřičel »To ty taky ne!«. Rytmus se na něj otočil, dlouze ho sjel pohledem. A když byla reklama, vyletěl a běžel za ním do publika,“ svěřil deníku Aha! očitý svědek incidentu.

„Ochranka tam ale byla dřív, takže se včas zastavil a jen na něj pořvával »Co si to dovoluje? Ať jde ven, jestli má problém!«. Měl jsem ho rád, ale tímhle si to dost podělal...,“ dodává dnes již bývalý fanoušek svérázného rappera.

Včerejší první vyřazování bylo osudné pro slovenské soutěžící Marcela Dragúně (17) z Komiatic a Petru Huliakovou (21) z Bratislavy. Soutěž opustila i dvojice českých zpěváků – Jan Ráček (23) z Klatov a Jana Karasová (20) z Našiměřic.



Přečtěte si
steipavka
27. 3. 2011 • 08:12

Ale je to nafoukanec a v podstatě hlupák.Vytahuje se nad všechny a není čím.Kolik vydal desek , ale kdo je kupuje?Určitě neobohatil naši kolturu!

zadnice
23. 3. 2011 • 12:48

A s kapucí na hlavě v porotě.

bobou
23. 3. 2011 • 07:21

jste chtěli po cikánovi? Čekal snad někdo, něco jiného? A jestli ano, tak jste naivní blázni. Ale tento pořad o tom je, aby měl sledovanost. Tak se zbytečně nerozčilujte a jděte raději do jarní přírody na sluníčko.

mardock
22. 3. 2011 • 15:07

Ten člověk nemá v porotě co dělat. Je to primitiv, který nic moc neumí a hraje si na těžkýho rapera. Bohudík, kdykoli otevře svá nevymáchaná ústa a vypustí z nich "to je showbussines", tak jen ukáže kolik toho má v hlavě. On o branži vůbec nic neví. Je to uměle vytvořený mediálněmarketingový projekt na kterém někdo dobře vydělává. Jeho rozhled, co se týče muziky, je tristní. Hodnocení soutěžících neodpovídá tomu, co tam ti mladí lidé předvádí. A jestli si na někoho vyskočí? Bude si tak dlouho vyskakovat až narazí. V tu chvíli si maximálně pozve své kamarády aby za něho sjednali pořádek. Je to prostě s..... a je to na něm vidět.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.